Glossy hair!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Een nieuw jaar betekent nieuwe producten, moet Wella gedacht hebben. De nieuwe lijn New Wave Styling + Conditioning biedt een hairspray, een mousse en een gloss serum. Alledrie beloven ze styling én verzorging. Klinkt als een perfecte combinatie, toch?

Gloss & Hold Hairspray

De hairspray uit de nieuwe lijn heeft een 'hold'-niveau van drie van de vier puntjes. Dat betekent dus een behoorlijk sterke spray. En dat klopt aardig! Voor een feestelijke avond had ik mijn haar in de krul gezet en er flink op los gesprayed. En ik moet zeggen, na behoorlijk wat uurtjes op de dansvloer te hebben gestaan, zag mijn haar er nog mooi gekruld uit. Niet piekfijn en wel wat uitgezakt, maar het resultaat mocht er toch nog steeds wezen. Over het glansniveau ben ik minder te spreken. De spray geeft niet veel meer glans dan een normale hairspray en dat is toch jammer voor een spray die zich op gloss specialiseert.

Gloss & Body Mousse

De mousse belooft een 'long-lasting hold' terwijl het haar toch flexibel en makkelijk in model te brengen blijft. Het 'hold'-niveau is bij deze mousse dan ook twee puntjes en zorgt er inderdaad voor dat het haar niet zo ellendig stug wordt. Na het inbrengen van de mousse voelt mijn haar nog steeds zacht, maar zit het wel degelijk in model. Ik heb lang steil haar: mijn haar valt van nature recht naar beneden. Maar het leuke is dat wanneer mijn haar nat is en ik het met deze mousse als het ware 'opknijp', er zowaar slag in mijn haar komt. Bovendien geeft de mousse inderdaad een mooie glans aan mijn haar. De gloss & body mousse is dus zeker een aanrader.

Gloss Serum

Een serum voor je haar had ik eigenlijk nog nooit gebruikt. Bij mij houdt het met shampoo, conditioner en zo af en toe een haarmasker meestal op qua verzorging. Toch is een serum een ideaal middel om je haar zo af en toe een oppepper te geven. De serum van New Wave geeft behalve verzorging, ook een mooie glans aan je haar. Bovendien kun je pluizig haar en zogeheten fly-aways er mee 'temmen'. Behalve dat de gloss serum vanwege de vloeibaarheid wat lastig over je haar te verdelen is, ben ik zeer tevreden met dit product. Ik heb echt het idee dat het mijn haar verzorgt: mijn haar glanst en wordt zacht. Bovendien zorgt het ervoor dat gespleten punten en pluizige haartjes weer in model worden gebracht en er verzorgd uitzien.

Achterop elk product staat aangegeven hoe je het beste resultaat kunt bereiken, wat het product aan verzorging met je haar doet en extra styling tips. Concluderend heeft New Wave van Wella absoluut een goede greep gedaan met deze nieuwe Styling + Conditioning lijn. Zeker gezien de aantrekkelijke verkoopprijs, horen deze producten eigenlijk in het badkamerkastje van elke vrouw thuis.

Afbeelding verwijderd door redactie
Gloss & Hold Hairspray 250 ml
Gloss & Body Mousse, 200 ml
Gloss Serum, 75 ml
Adviesprijs: 4,99 euro per stuk
Te koop vanaf 1 januari 2008
www.newwave.nl