Kraakheldere haarglans

Lichaam door Redactie Ze.nl

Een mooie, glanzende coupe willen we natuurlijk allemaal wel. Dat was al mogelijk met de normale Luminous Colour Glaze van John Frieda, maar die geeft ook een vleugje kleur af. Voor wie daar geen behoefte aan heeft, maar wél wil profiteren van die shineboost, is er nu Luminous Colour Glaze Clear Shine. Deze formule bevat geen kleurpigment en is dus geschikt voor ieder haartype.

Luminous Colour Glaze is op twee manieren te gebruiken. Bij dagelijks gebruik was je je haar eerst zoals je gewend bent, met shampoo en conditioner. Volgens de verpakking moeten die natuurlijk van John Frieda zijn, maar wij geloven dat het effect bij een ander merk echt niet minder is. Je wringt het overtollige water uit je haar en verdeeld Clear Shine gelijkmatig over je haar, van de wortel tot in de puntjes. Als je hele haar lichtjes bedekt is, laat je het minstens drie minuten inwerken. Daarna spoel je het uit, style je het zoals je gewend bent en voilà: Pam, je haar glanst!

Een andere optie is de wekelijkse behandeling. Je gebruikt Clear Shine dan op droog en ongewassen haar. Bedek je hele haar onder het spul. Was je handen daarna grondig met zeep. Laat het twintig minuten inwerken, spoel het uit en ga dan pas je haar wassen onder de douche. Van beide behandelingen krijgt je haar een zuivere, sprankelende glans. De eerste keer zul je er misschien nog weinig van merken, maar hoe vaker je Luminous Colour Glaze Clear Shine gebruikt, hoe meer je lokken gaan glanzen!

Afbeelding verwijderd door redactie

John Frieda Luminous Colour Glaze Clear Shine
Adviesprijs: ¤10,99
www.johnfrieda.com