Slank naar de zomer!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Dat er zo langzamerhand kritieken komen op Sonja's dieet, stopt haar niet. Sterker nog, het lijkt haar alleen maar succesvoller te maken. Zelfs in Duitsland is er al een boek van haar uitgekomen, de vertaling van haar eerste boek Bereik je ideale gewicht. Sonja steekt haar tong uit naar de critici en brengt gewoon een nieuw boek uit.

Lekker in je vel met Sonja! is de titel van dit frisse boek. Aangezien de zomer eraan komt, maar de winter maar aan blijft houden, ben ik wel toe aan een beetje 'lekker in mijn vel zitten'. Dus als Sonja en Miss Etam mij daarmee willen helpen, ben ik nieuwsgierig naar hun tips! Wat mij direct opvalt is dat het boek volledig in stijl is met Sonja's eerdere boeken. En de frisse omslag doet mij meteen hunkeren naar een warm lentezonnetje.

Lekker in je vel met Sonja is, in tegenstelling tot haar eerdere boeken, niet alleen een dieetboek. Het gaat ook over voorjaarsmode, natuurlijk van Miss Etam. Daarnaast bevat het boek 24 lenterecepten, vier metamorfoses en Sonja's eigen kledingkeuze. Tevens zijn er adviezen voor de juiste kleding voor elk figuurtype. Ook als je een maatje meer hebt, zwanger bent of lang bent.

De recepten zijn erg lekker en de kleding is ook leuk en fris. Gelukkig zijn alle kleren uit het boek verkrijgbaar in de filialen van Miss Etam, dan weet je tenminste direct waar je naartoe moet als je iets ziet wat bij jouw figuur past. Zeer handig vond ik de indeling van het boek, zo heb je bijvoorbeeld in één oogopslag de juiste tips voor als je feestelijk of zakelijk gekleed wil gaan.

Ik heb weer helemaal zin in de zomer, nu ik dit boek heb gelezen en de recepten heb gekookt. Kritiek of niet, ik ben om!


Lekker in je vel met Sonja is alleen in de filialen van Miss Etam en op de website van Wehkamp verkrijgbaar.