De hele zomer mooi met John van G

Lichaam door Redactie Ze.nl

En het leuke van John van G is, dat je niet zit opgescheept met lelijke kleurtjes. Je kunt namelijk zelf je gewenste oogschaduwcombinaties samenstellen. In de Beauty Box Trio Design (¤9,80) passen precies drie magnetische oogschaduwblokjes en één applicator, die je per stuk kunt kopen en er zo in kunt schuiven. Er zijn vier verschillende maten beauty boxen die ook geschikt zijn voor blusher en eyebrowpoederblokjes. De poederoogschaduw zit in een praktisch magneetblokje (à ¤4,80). Er zijn vele glanzende en matte kleuren verkrijgbaar. Ze zijn zacht en fijn om op te brengen en blijven lang op het ooglid zitten. De oogschaduw is parfumvrij.

Soft Touch Eyeliner waterproof

Eyeliner is dit seizoen nog steeds hét middel om je ogen op te laten vallen. John van G heeft er ook één in de collectie, de Soft Touch Eyeliner (¤5,20). Nadat deze is opgedroogd is hij extreem duurzaam en veeg- en watervast. De aangenaam crèmige samenstelling maakt het mogelijk om het gemakkelijk en precies op te brengen. Vervagen is ook mogelijk, als je dat meteen doet na het opbrengen. Ook fijn: de eyeliner bevat natuurlijke anti-oxidanten en vitamine E. Om een optimale kleuring te garanderen, is het aan te raden om eerst de Soft Touch Eyeliner op te brengen en daarna pas de oogschaduw.

Lipstick

Ook de lipstick (¤8,40) bevat hoogwerkzame en verzorgende stoffen, zoals was en oliën, die de lippen zacht en soepel houden. Er is een ruime keuze aan kleuren. De ingrediënten en kleurpigmenten zijn in een fijn net vastgelegd. Deze laag hecht zich aan de lippen en zorgt voor een soepele make-up.

Mascara

De Complete Perfect Eyelashes Mascara (¤10,00) is een van onze favorieten uit de collectie. Deze zorgt voor perfect gestylde wimpers met volume. Het laat de wimpers langer lijken en geeft een verleidelijke vorm. Het speciale borsteltje geeft optimale styling. De mascara heeft verzorgende eigenschappen en een langdurig effect. Alleen in de kleur zwart verkrijgbaar.

Twinmatic Eyedesigner applicator en refill

De Twinmatic Eyedesigner applicator (¤7,00) tot slot, neemt door het opdraaien van de refills (¤7,00) de oogschaduwpoeder op, waardoor ze zeer schoon in gebruik is. De dubbelzijdige applicator maakt een individuele kleursamenstelling mogelijk. De bijzonder zachte oogschaduw-applicatoren zijn van Rubicell-Latex voor de gevoelige oogdelen. De ene zijde van de applicator is puntig, voor de fijne, strakke lijnen om een bepaalde oogzone te accentueren. De andere zijde is dikker en deze is om de oogschaduw over het gehele ooglid te verdelen. Het is handig en praktisch om mee te nemen in de handtas en makkelijk in gebruik. In vele topactuele modekleuren verkrijgbaar en in mat en glanzend. De matte kleuren kunnen ook voor de wenkbrauwen gebruikt worden. Verzorgende oliën houden de oogdelen zacht en soepel. Bevat vitamine E en is waterafstotend. De oogschaduw blijft niet in de oogplooien zitten en is navulbaar door middel van de refills. Laat die zomer maar komen, met deze maquillage in je tas ben je er helemaal klaar voor!

John van G lente/zomercollectie
www.cosinta.nl