Chocolat Decadence

Lichaam door Redactie Ze.nl

Het pallet bestaat uit warme chocoladetinten en accenten van gouden karamel en gekonfijte bessen. Voor zwoele ogen, een glanzende huid, licht gesculpte lippen en strak gelakte nagels. Mooi bij wollen kleding, blousejes van satijn en lederen handschoenen.

De complete look creëer je op de volgende manier:
Als basis gebruik je de Creme Caramel Shimmer Powder voor een warme gouden glans op je gezicht, schouders en decolleté. Het poeder is een swirl van melkchocolade, witte chocolade en goudtinten, die je vermengd opbrengt of apart kunt gebruiken voor extra accenten.


Dan is het tijd voor oogschaduw, verkrijgbaar in Berry Truffle en Caramel Truffle. De smakelijke setjes zijn prachtig vormgegeven als doosjes luxe bonbons. Jammer dat het gouden spraydesign alleen aan de oppervlakte van het poeder zit. De gouden spikkels geven juist zo’n mooi effect.

Pure Color Lipsticks zijn er in bessenrood en karamel. Romig als mousse, geurend als frambozen. Ze geven je lippen een mooie, zachte, langdurige tint. Wil je spetteren? Breng dan de wervelende lipgloss Berry Swirl of Caramel Swirl op als finishing touch en lak je nagels met Pure Color Nail Lacquer.

De gelimiteerde Estée Lauder Chocolat Decadence Collection is vanaf augustus verkrijgbaar.


Creme Caramel Shimmer Powder: 36 euro
Signature Eye Shadow Quad: 34 euro
Pure Color lipstick: 22,75 euro
Pure Color swirl gloss: 20 euro
Pure Color Nail Lacquer: 17,55 euro