Mooi in een oogwenk!

Lichaam door Redactie Ze.nl

'Mooi zijn en mooi blijven', staat bij Ariane Inden hoog in het vaandel. Mooi zijn qua uiterlijk met de unieke huidverzorgende producten en cosmetica, die de laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën voor een perfect resultaat hebben ondergaan. En bijdragen aan een mooiere wereld door het gebruik van verantwoorde producten die staan voor natuurlijk en dier- en milieuvriendelijk.

Aan uiterlijke schoonheid is wederom tegemoet gekomen met de nieuwe make-uplijn voor de ogen: luxe crème liners. 'Het beste op het gebied van eyeliners', volgens eigen zeggen. Het klinkt als een zeer pretentieuze uitspraak, maar ik kan concluderen, na het uitgebreid getest te hebben, dat het een waarheid als een koe is. De crème eyeliner werkt perfect in combinatie met het speciaal ontworpen kwastje, waardoor kwaliteit en houdbaarheid van de make-up optimaal blijven. Ook op dit gebied is Ariane Inden innovatief gebleken. Als één van de eerste op wereldwijd niveau beschikt Ariane Inden over een uitgebreide collectie aan speciaal ontworpen kwasten gemaakt van kunststof haren, die de make-up nog beter aanbrengen.

Met behulp van het speciale kwastje kan je superfijne lijnen om je ogen aanbrengen voor een mooie oogopslag. De crème liner blijft langer zitten dan een normale (kohl) eyeliner. Erger jij je normaliter ook aan het feit dat je oogpotlood aan het eind van de dag is uitgelopen? Dit probleem is passé met de nieuwe crème eyeliner. Het is langer houdbaar, het vlekt niet tot nauwelijks én het is water resistent. De luxe crème liner is in acht verschillende kleuren te verkrijgen: evergreen, fresco, metallic jade, midnight, onyx, slate, cloud en silverlining. Kleuren te over voor de dagelijkse gang van zaken en extremen voor de ultieme partylook.

De kernwoorden perfectie, kwaliteit en stijl mag Ariane Inden, wat betreft de luxe crème liner met opgeheven hoofd dragen. Want wat wordt beweerd, wordt ook daadwerkelijk waar gemaakt. Daarmee is er aan hun slogan: "What you see is what you get!" ook geen woord gelogen.

verkoopprijs: ¤26,00

kijk voor meer informatie op de site van Ariane Inden