Geen belofte, maar bewijs!

Lichaam door Redactie Ze.nl
Prevage

is een samensmelting van het woord prevent en age. In Amerika is deze lijn sinds de lancering in 2005 al een ongekend succes! Elizabeth Arden besloot wegens de geweldige resultaten in de medische wereld, contact te zoeken met farmaceut Allergan. Hun product was namelijk alleen maar verkrijgbaar op recept vanwege de hoge dosering Idebenone. Deze samenwerking tussen Elizabeth Arden en Allergan resulteerde in een compacte gezichtslijn voor gezicht, hals en decolleté. De werkzame stof Idebenone, die het verouderingsproces tegengaat en schade aan de huid door overmatige blootstelling aan zon herstelt, werd in verlaagde dosering verwerkt in deze crèmes en is daardoor vrij verkrijgbaar. Geen enkele andere crème op de markt, bevat zo'n hoge dosering Idebenone. De werking van deze stof is medisch bewezen.

De oogcrème Prevage Anti-aging Moisturizing Treatment, die ik mocht uitproberen voor Vrouw.nl, zit in een luxe, dunne flacon met uniek doseringssysteem, waardoor je steeds een gepaste hoeveelheid oranjegelige oogcrème op je vingers krijgt. De substantie voelt wat vettig aan, maar laat zich makkelijk inkloppen in de gevoelige dunne huid rondom je ogen. Daaroverheen gebruik je je gewone dagcrème, of beter nog de Prevage Anti-aging Treatment van dezelfde lijn.

Het is altijd lastig om objectief te beoordelen wat zo'n crème nou precies voor je doet. Hij belooft in ieder geval heel wat: het vermindert fijne lijntjes zodat de huid er zachter, als gelift uitziet. Ook verzacht het de verschijning van probleemlijntjes rondom de ooghoeken (bij kraaienpootjes) en stimuleert de aanmaak van natuurlijk collageen voor een 'elastische' aanblik. Het zou de helderheid en de teint verbeteren bij wallen en donkere kringen en zorgen voor een zachte, heldere blik. Het geeft een 'gelifte' oogopslag en zorgt voor een ideale hydratatie (bij een droge huid) om de huid rondom de ogen te verzachten, te verfrissen en te herstructureren. Ik weet niet of het dat ook allemaal gedaan heeft bij mij, maar feit is wel dat ik een frissere, strakkere look kreeg en dat is al heel wat! De crème is speciaal bedoeld voor de 40+ dames. Het is zeer zuinig in gebruik en dat is fijn, zeker ook omdat de prijs er niet om liegt: 95 euro voor 15 ml.

Afbeelding verwijderd door redactie

In dezelfde lijn is ook de Prevage Anti-aging Treatment 50 ml (dagcrème) verkrijgbaar (185 euro) en de Prevage Anti-aging night Night Cream, 50 ml (145 euro)