Eerste hulp bij verpest haar

Lichaam door Redactie Ze.nl

Een reparateur in een flesje, die je lok voor lok aanbrengt. Wanneer je het voelt en ruikt, doet het meteen denken aan lijm, maar dan heel glibberig. Maar het lijkt ook te wérken als lijm! Je laat het net zolang intrekken tot het is opgedroogd en het haar heel hard wordt. Het slimst is dan ook om er 's avonds mee te beginnen... Laat het gerust de hele nacht intrekken of föhn het voorzichtig droog en spoel het na 10 minuten uit. Het voelt dan alsof je tien potten gel in je haar hebt gesmeerd en dat het elk moment kan afbreken, maar integendeel. Na de eerste beurt voel je na het uitspoelen in principe nog niets, maar er is ongemerkt wél heel veel gebeurd. En iedere keer dat je het gebruikt, verbetert en herstelt deze 'lijm' je haar. Het is ook heel geschikt om het te gebruiken vóór een verf- of permanentbehandeling.

Geloof me, als nuchtere meid geloof ik niet zo snel in wonderen, maar dit is écht wonderspul. Mijn haar was totaal futloos, de slag was eruit, de kleur grauw en het kon alleen nog maar gekortwiekt worden. Maar na dit spul een paar keer gebruikt te hebben, leek mijn haar echt weer tot leven te komen. De slag kwam terug, sterker nog, als ik het borstelde, zwierde het op en neer. Na een tijdje was het zo sterk geworden dat ik er weer alles mee kon doen. Ik gebruik het dan nog steeds regelmatig, gewoon om mijn haar een oppepbeurt te geven.

Dus, heb je je kapsel verpest, of wil je je strohaar gewoon weer even opknappen, gebruik dan Nexxus Emergencee. Het is niet goedkoop, maar het is het meer dan waard. Bovendien hoef je het niet iedere week te gebruiken zoals een masker, want het resultaat is blijvend.

28,05 euro voor 100 ml (genoeg voor twee beurten bij lang en dik haar). Verkrijgbaar bij diverse kapsalons of klik naar www.nexxus.com voor meer informatie.