Tips voor een feestelijk uiterlijk!

Lichaam door Redactie Ze.nl
Een goed begin...

Als je je ogen opent op Eerste Kerstdag, dan wil je eigenlijk direct wel beginnen aan het grote feest. Maar neem, voordat je je in je feestkledij hijst, eerst even de tijd om rustig te ontwaken. Neem bijvoorbeeld een heerlijk bad met één van die zalige Lush-kerstproducten. Wat dacht je van een kerstman bruisbal? Deze kerstman zit vol ontspannende vanille absolute en mimosa. Het verzacht je droge huid doordat ze aloë vera hebben toegevoegd. Of wat dacht je van een Christmas Morning Bubble Bar Slice? Feestelijk en stimulerend schuimbad, vol oliën die je direct vrolijk maken. Zoete mandarijnolie stimuleert lichaam en geest, neroli olie geeft je een goed humeur en sandelhoutolie werkt verzachtend. Als je geen bad hebt, of geen tijd hebt om uitgebreid te poedelen, spring dan onder de douche met een douche gel. Bijvoorbeeld de zalige, zuurstokroze, Snowfairy. Keuze genoeg, check de website van Lush.


Feestelijk schoeisel...

Wanneer je jezelf eens wilt trakteren op nieuw schoeisel, denk dan eens aan London Sole. Ook voor dit feestseizoen hebben ze weer een aantal schitterende schoenen op de markt gebracht. Een mix van mooie materialen staat klaar om je december outfit te completeren. Kiezen is het motto: van velours en metallics en glitters in talloze tinten tot schubbige lizards en lieftallige quilts. London Sole is onder andere verkrijgbaar bij: Shoebaloo Amsterdam/Rotterdam, Antonia by Yvette Amsterdam, Forte Shoes Rotterdam, de Nobelaer Domburg, Smits Schoenen Arnhem en Max Maastricht.


The finishing touch...

En als laatste hebben we natuurlijk een tip voor make up. Want wat is er fijner dan stralen tijdens Kerst en Oud & Nieuw? Make up merk John van G speelt er heel handig op in met de meest geweldige glittermake up. Stralend zilver wordt de partylook van dit jaar: elegant, glanzend en sexy. Het accent ligt op ogen en mond; de mascara mag glinsterend zilver zijn en de wenkbrauwen worden groot aangezet. En hoe! Met een zilverkleurige glitter eyeliner en dito glittermascara voel je je feestelijk worden met elke mascarahaal. Er is ook een zilverkleurige beauty box trio voor oogschaduwblokjes met parelmoereffect. Prachtig om smokey eyes mee te maken, in combinatie met zilverkleurige accentjes op de binnenste ooghoeken en de wimperhaartjes. De mond wordt extra sensueel en glanzend met de bijpassende lippenstift.

De John van G producten zijn verkrijgbaar bij drogist en schoonheidsspecialist. Kijk voor meer informatie op de website.