Schoonheid uit Zuid-Marokko nu ook in Nederland

Lichaam door Redactie Ze.nl

De basis van Arganetics natuurlijke verzorgingslijn, is arganolie ofwel de gouden olie van Marokko. De met de hand geperste olie uit de noten van de arganboom. Deze olie is rijk aan vitamine E en anti-oxidanten, die bekend staan om de vertragende werking op tekenen van huidveroudering. Sandelhoutolie zorgt dan weer voor het gevoel van luxe en ontspanning.

De geschenkverpakking bevat de vier basisproducten uit de Arganetics-lijn. De Skin Oil beschermt de huid op ieder moment van de dag tegen weer en wind. De Body Lotion zorgt ervoor dat het vochtgehalte van de huis op peil blijft. Dankzij de Day Cream is je huid overdag beschermt tegen stress, vervuiling en weer en voor 's avonds is er de Night Cream, die het gezicht herstelt terwijl je slaapt.


Alle producten voelen prettig aan en zijn fijn in gebruik. En dat het werkt, hebben zelfs wetenschappelijke onderzoeken aangetoond. En niet alleen de gebruiker heeft profijt van deze smeerseltjes, ook de vrouwencoöperaties die de producten van Arganolie gebruiksklaar maken, ontvangen het juiste loon naar arbeid.


De geschenkverpakking bevat vier flesjes van elk 10 ml en kost 35 euro. Kijk op de website voor meer informatie!