Poppengezichtje met porceleinscrub

Lichaam door Redactie Ze.nl

Het spectrum van huidverzorgingsproducten van Phyris liegt er niet om. Het Duitse cosmeticamerk biedt bijvoorbeeld een uitgebreid scala reinigingsproducten, waaronder een schuimende reiniger, een melk (speciaal geschikt voor de droge huid), een romige cleanser, twee soorten tonic, een suikerscrub voor het lichaam en twee soorten peeling voor het gezicht. Vrouw.nl testte de nieuwste aanwinst in het assortiment: A'Peel Porcelain Peeling, een gezichtspeeling met porceleinaarde en avocado-olie.

A'Peel Porcelein Peeling van Phyris is, als je het vergelijkt met producten van merken zoals Clarins en Dr Hauschka, eerder een scrub dan een peeling. De gelachtige emulsie, die je opbrengt op een vochtige huid, bevat kleine korreltjes die de huid subtiel masseren. De subtiele geur geeft een luxe gevoel, waardoor de witte kleisoort - gelukkig - absoluut niet doet denken aan aarde.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De peeling van Phyris belooft een diepe reiniging: de porceleinaarde zou vuil en gifstoffen uit de huid absorberen en de huid ontspannen en herstellen. Doordat A'Peel Porcelein Peeling ook avocado-olie bevat, is het product zacht en geschikt voor de gevoeligste huid.

Steeds meer cosmetica wordt groen, dat wil zeggen gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en dierproefvrij. Phyris afficheert zich, net als concurrenten zoals Clarins en Karpati, niet als milieuverantwoord merk, maar als luxe, high-tech producent van huidverzorgingsproducten die ook door schoonheidsspecialisten gebruikt wordt. Toch is het fijn te weten dat de mooi verpakte en luxueus geurende producten van Phyris gebaseerd zijn op plantenextracten, en uitsluitend getest zijn op mensen.

Afbeelding verwijderd door redactie


Meer informatie op de Duitse of internationale website van Phyris

.