Verwen jezelf met Valentijn!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Op Valentijnsdag hebben we toch geen man nodig om ons gelukkig te voelen? Dat kunnen wij - zelfstandige en geëmancipeerde vrouwen - prima zelf. Komt er toch een mooi gedicht, lief kaartje of bos rozen binnen, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar neem het heft ook eens in eigen hand. Ga vandaag met vriendinnen winkelen, uit eten of doe iets wat je al heel lang graag wilt, maar dat er steeds niet van komt. Wie weet ontmoet je de prins charming daar wel. Een veel makkelijkere - maar net zo'n leuke oplossing - is het houden van een beautymiddag of - avond. Haal de nieuwste producten in huis en ga aan de slag!

Zo heeft Md formulations een nieuw masker op de markt gebracht. De Vit-A-Plus Illuminating masque. Klinkt duur en is bijzonder lekker. Speciaal aan het masker is dat hij zorgt voor een puntgave huid, want het gaat de strijd aan met pigmentvlekjes en andere huidverkleuringen. Volgens de fabrikant zorgen AHA en Retinol-pure Vitamin A voor het herstel en vernieuwen van de huid. Daarnaast leveren andere ingrediënten zoals Vitamin C en natuurlijk druivenzaad een bijdrage aan het verbeteren van het verdediging systeem.


Al die ingrediënten lijken speciaal, maar vaak zeggen het ons weinig. Wel willen we allemaal met een perfecte huid de zomer in! Werkt het masker en is hij zijn royale prijs van bijna vijftig euro waard? Je huid oogt egaal en voelt na het gebruik - en zelfs de dag erna - aan als fluweel. Ongetwijfeld zorgt het masker voor een positieve boost. Het product trekt dan ook ver in de huid en wordt niet hard. Duur of niet: het masker maakt wel waar wat hij belooft.

De zomer in met 'Vogue Enjoy'

Een andere noviteit op het gebied van beauty is de nieuwe lijn van Vogue. Een tijd geleden restylede deze fabrikant zijn producten. 'Een vrouwelijk gevormde deodorantbus', zo spreekt de fabrikant over zijn nieuwste lijn Vogue Enjoy. Want behalve dat een deodorant effectief moet zijn tegen zweetluchtjes, willen we de hele dag lekker ruiken. En hoe doet de fabrikant dat? Hij legt de link met 'eten'.


Het lijkt mij niet erg lekker om de hele dag te ruiken naar een bord nasi of spaghetti bolonaise. Gelukkig is dit niet wat de fabrikant bedoelt met de Vogue Fine Fragrance for Woman-reeks. Zo is de geurnoot van basmatirijst, samen met de geur van jasmijn en andere bloemen gemengd. En daarmee geeft Vogue ons precies wat we willen hebben: een ongelofelijk lekkere geur die ons doet denken aan de zomer. Bijzonder en aangename bijkomstigheid is dat de geur zo sterk is, dat hij parfum overbodig maakt!

Md formulations Vit-A-Plus Illuminating Masker
75 ml

VOGUE enjoy
150 ml