Verleidelijke oogopslag?

Lichaam door Redactie Ze.nl

Met de nieuwe Sexy Curves belooft Rimmel je tot 70% meer krullende wimpers en een vol verleidelijk volume. Ik mag de Black-editie testen. De Sexy Curves is namelijk ook nog in Brown en Extreme Black. Mijn mascararoller heeft een mooi paars kleurtje en is eveneens voorzien van een sexy curve. Het borsteltje ziet er lekker futuristisch uit. De korte haartjes zouden mijn wimpers volume moeten geven en de lange haartjes zouden voor het krullen en separeren van de wimperhaartjes moeten zorgen.

Vol verwachting breng ik 's ochtends mijn nieuwe mascara aan. Hij is niet klonterig en makkelijk op te brengen. De mascara doorstaat wind en regen en houdt de hele dag redelijk goed. Maar na drie dagen testen ben ik toch ietwat teleurgesteld. Ben ik te veel gewend aan de mascara die ik normaal altijd gebruik of waren mijn verwachtingen misschien te hoog? Ik kom er niet uit. Ik blijf de nieuwe mascara van Rimmel wat gewoontjes vinden, een beetje saai zelfs. De Sexy Curves mascara van Rimmel is zeker geen slechte mascara, maar echt voluptueuze wimpers of een sexy blik krijg ik er niet van.

Voor carnaval grijp ik maar weer naar mijn valse glitterwimpers en voor een avondje uit eten met manlief haal ik mijn eigen vertrouwde merk mascara weer tevoorschijn. De Sexy Curves mascara mag op het badkamerplankje blijven hoor, voor een gewone doordeweekse dag, als ik zonder verleidelijk volume de kinderen naar school breng ofzo....


Rimmel Sexy Curves is vanaf februari 2009 te koop in de kleuren black, brown en extreme black voor een verkoopadviesprijs van ¤ 10,99.