Make up: Tropical Passion van GOSH.

Lichaam door Redactie Ze.nl

De mooie smeerseltjes uit de collectie van Tropical Passion maken van elk meisje een hebberig typje en... een opvallende verschijning! Want de roze, groene, oranje en blauwe oogschaduw, oogpotloodjes en nagellak zorgen voor een ware kleurexplosie op je bleke winterhuidje. Nog meer goed nieuws: de producten zijn redelijk budgetproof.

Go wild met nagellakjes in de drie paradijselijke kleuren Flamingo, Peachy en Wild Lilac (¤ 6,49 per flesje). Terwijl ik dit typ zijn mijn nagels overigens prachtig paars.

Ook de eyeliners (¤ 6,49) zijn een aanrader, niet op de laatste plaats omdat deze ook voor dagelijks gebruik geschikt zijn. Dit zachte potlood heeft kleine glitters in zich, smeert fijn en het panda-effect blijft uit (lees: de make-up loopt niet uit).

Het meest opvallende product van deze lijn is de Quattro Eye Shadow (¤ 9,99), een vierkleuren mozaïek in de kleuren blauw-roze-groen-oranje.

To much?

Zie je zo'n kleurexplosie op je gezicht niet zo zitten? Geen paniek! Voor een natuurlijke lach heeft GOSH Soft 'n Shine Lip Balm SPF 15 (¤ 8,48) ontwikkeld. Verkrijgbaar in verschillende watertinten en parelmoernuances. De lippenbalsem verzorgt je lippen en ruikt heerlijk naar vanille.

De make-up is exclusief verkrijgbaar bij het Kruidvat.
Bekijk de website van GOSH.