Zo benadruk jij je billen

Lichaam door Sascha
Dromen over de heilige ass van Beyoncé mag uiteraard, maar let’s face it. Dat doel behalen is best wel moeilijk. Gelukkig zijn er talloze trucjes om je booty een opkikker te geven zodat iedereen omkijkt wanneer jij langs paradeert.

 
Feit is dat billen mooi zijn en we merken vaker en vaker dat onze maatschappij steeds meer in de ban is van mooie, volle en ronde billen. We hebben zelfs gehoord dat vrouwen met dikke billen gezonder zijn! Je hebt ze in alle soorten en maten. Vooral de maten kunnen we heel sneaky met ieniemienie trucjes beïnvloeden. Wij leggen deze trucjes voor grotere, ronde billen aan jou uit!


Taille benadrukken

Als je je taille accentueert, accentueer je ook meteen je billen. Twee vliegen in één klap! Trek bijvoorbeeld een rokje aan die vanaf je taille begint of denk aan een peplum top die wijd uitloopt. Hoe smaller je je taille laat lijken, hoe meer jij richting de Beyoncé-derrière gaat.
 
Stretch it is!
Stretch is vanaf nu je BFF! Geen houterige, stijve, dikke jeans meer, want dat is echt een dooddoener voor je booty. Kies voor broeken met extreem veel stretch en wij garanderen jou J.Lo lookalike-billetjes!

Houding

Klinkt makkelijker dan het is, want een houding pas je niet zomaar eventjes aan. Toch is het én belangrijk voor je booty én belangrijk voor je zelfvertrouwen én belangrijk voor je rug. Een rechte houding straalt zelfvertrouwen uit, accentueert je mooie, ronde billen en is goed voor je rug wanneer je last krijgt van je onderrug. Gooi je schouders naar achter en gaan!
 
Killer heels
Trek je killer heels aan en gaan met die banaan! Je zou misschien in eerste instantie niet denken dat dit wonderen verricht voor prachtige billen, maar het is toch echt waar! Als je op die torenhoge stiletto’s loopt, worden je billen namelijk gelift. Wel nog even goed oefenen op die torens, anders ga je alsnog de mist in.


Kokerrok

Een kokerrok doet wonderen voor je ass. Maar echt. Ondanks dat dit voor veel vrouwen een gewaagd item is, raden wij dit kledingstuk toch zeker aan! Een kokerrok laat billen extreem mooi uitkomen en je benadrukt met een kokerrok ook nog eens je taille! Alweer twee vliegen in één klap.
 
Broekzakken
Als je je achterste wilt accentueren, ga dan voor broeken met broekzakken. Sowieso zijn broeken zonder broekzakken een klein beetje een no go en daarnaast is het ook funest voor je billen. Als je kleine billen hebt, ga dan voor een broek met grote broekzakken die iets verder uit elkaar staan.
  
Goed ondergoed
Ook deze klinkt makkelijk, maar sommige vrouwen slaan helaas nog steeds enorm de plank mis. Doe bijvoorbeeld onder een strak jurkje geen te kleine ongesteldheidsonderbroek aan, want dan gaat alles mis. Doe onder een wit item ook geen ondergoed met drukke print aan, want ook dan gaat alles mis.
 
Wat is jouw gouden tip voor mooie, volle en ronde billen?