Make up: Styli-Style.

Lichaam door Redactie Ze.nl
Styli-Style

is een Amerikaans beautymerk met vele innovatieve producten voor de lippen, ogen en het gezicht. De webshop www.mijncosmeticawinkel.nl levert deze en andere topmerken binnen heel Europa.

Flat Pencil

De Flat Pencil is een ovaal oogpotlood, dat tevens dienst doet als oogschaduw. De ovale vorm maakt het aanbrengen van lijntjes rond de ogen makkelijk en snel. Je kunt met de platte punt zowel dikke, als dunne lijntjes aanbrengen. Het mêlerende effect van het potlood zorgt voor een mooie, egale schaduw op je oogleden. De Flat Pencil is er ook in een lippenvariant.

Kajal Bullit

Een andere innovatieve oogmake-up van Styli-Style is de Kajal Bullit. Deze eyeliner is alleen al opmerkelijk vanwege zijn ongebruikelijke vorm. De Kajal is letterlijk een Bullit: in een soort doorzichtig minikokertje, wat het meest doet denken aan een lippenstift, zit een dikke punt die naar buiten geschoven kan worden om lijntjes rond de ogen aan te brengen. Je zou denken dat de vorm en de grootte van het ding niet praktisch zijn om strakke lijntjes te trekken om je ogen, maar niets is minder waar. De Bullit ligt precies goed in de hand en in no time heb je het lijntje gezet. Een klein nadeel van deze eyeliner is de zachtheid van het product. De make-up blijft niet lang zitten en is gevoelig voor uitlopen. Even een paar keer per dag je ogen checken, dus! De Kajal Bullit is verkrijgbaar in vier kleuren: bruin, zwart, zwart/bruin en antraciet.


Semi-permanente wenkbrauw make-up

Een ander merk dat Mijncosmeticawinkel.nl in haar collectie heeft opgenomen is Christian. De semi-permanente wenkbrauwen make-up kit belooft twee identieke wenkbrauwen voor gegarandeerd 24 uur.

Hoe? In de kit zitten een kwastje, wenkbrauwpoeder en een paar sjablonen. Met de juiste vorm sjabloon breng je de poeder gemakkelijk aan op je wenkbrauwen. Toegegeven: het is een beetje stuntelen om met maar twee handen de sjabloon op z’n plaats te houden én de poeder gelijkmatig aan te brengen, maar dan heb je ook wat!


De poeder blijft gedurende de hele dag semi permanent zitten, zelfs bij het douchen, zwemmen of een bezoek aan de sauna. Het is dan ook best even schrobben met remover om je wenkbrauwen weer schoon te krijgen. Maar het product is wel effectief en maakt waar wat het belooft!

De make-up van Styli-Style en Christian is bestellen via www.mijncosmeticawinkel.nl