TIP: The Beauty Bakery

Lichaam door Redactie Ze.nl

De bakker
Zeep in de vorm van een cupcake; kan het nog liever, snoeziger en schattiger? Nee, niet veel. Angel van The Beauty Bakery heeft haar twee passies gemixed: badderen en bakkerijtjes. Ze is verslaafd aan het nemen van een heerlijk bad, dat ze opleukt met de lekkerste zeepjes, bruisballen en wondermiddeltjes. En daarnaast houdt ze van schattige bakkerijtjes. Van die kleintjes die ergens op een straathoek zitten en de heerlijkste cupcakes bakken. Angel werd wat minder blij van de hoeveelheid calorieën, maar daar heeft ze wat op bedacht!

Candy voor je huid
Cupcakebruisballen en taartpunten voor in bad. Een romige 'whipped' body butter, een toef cream en een heerlijke bathcake... Je vindt het allemaal in deze online bakkerij. Mooie en eerlijke producten, gemaakt door vrouwen over de hele wereld. Deze vrouwen hebben het bakken van deze zeepjes als hobby. En ze maken, speciaal voor The Beauty Bakery, zeepjes op bestelling die Angel dan weer verkoopt in haar webshop. De zeepjes zijn handgemaakt en bevatten de mooiste ingrediënten. Elk product bevat verzorgende boters, pure oliën, verse groenten en vruchten en een boel zuiverende kruiden. Geen chemische troep in de bakkerij dus. En ook een fijn weetje: er wordt niets op proefdieren getest. Hooguit op proefvrienden en proeffamilie, zoals Angel zelf al zegt.

En?
De redactie van Ze.nl had het zwaar: wij 'moesten' de cakejes testen. It's a dirty job but someone's got to do it, denk ik dan maar altijd. Nou, zo zwaar en vervelend was het dus he-le-maal niet. Ik nam de cupcakes maar al te graag mee naar huis om lekker in mijn badje te gooien. En wat zijn ze fijn! De geur is mierzoet, maar als cupcakelover ben ik daar al helemaal aan gewend. Langzaam smelt de zeep in je bad en je waant je even in een klein bakkerijtje. Het is lekker vettig, dus je hoeft na het baden niet meer te smeren met een bodylotion, omdat er een lekker laagje cupcakezeep op je huid blijft liggen. Ik zeg er wel bij: je moet er van houden. De geur is erg aanwezig en het is niet zo dat je een enorm schuimbad krijgt. Maar het is hoe dan ook heerlijk en een ontzettend leuk en origineel cadeautje. Bovendien staat het lekker girly in je badkamer, zo'n torentje cupcakes.

Benieuwd geworden naar dit bakkerijtje? Bekijk dan snel de website!