Italiaanse schoonheid

Lichaam door Redactie Ze.nl

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. Dit zorgt voor een natuurlijke en egale look. De make-up heeft een perfecte hechting die de hele dag blijft zitten. De make-up aanbrengen vergt echter wat moeite want het is lastig om de juiste hoeveelheid poeder op de applicator te krijgen, maar deze beweegt wel gemakkelijk over de huid voor een juiste dosering.

De Mineral Powder Foundation (¤29,95) is verkrijgbaar in drie kleuren: rose beige, light beige en deep beige. De foundation heeft een egaliserende en gewichtloze formule en geeft een gezond en zacht gevoel. Het werkt vlekjes perfect weg en de gezonde kleur doet het goed als vervanger als de zon weer achter de wolken verdwijnt. PUPA's Mineral Silk Blush (¤22,85) is een fijne, zijdezachte poeder blush en geeft een subtiele glans op de wangen. Als finishing touch kun je de glanzende Mineral Silk Eyeshadow (¤15,35) gebruiken om je ogen te benadrukken. De oogschaduw blijft de hele dag zitten, is kleurvast en geeft een mooi egaal effect.

Naast deze beauty items, heeft PUPA een grote collectie make-up kits: seizoenskleuren in opvallende verpakking, bodymilks en verschillende geuren in originele vormen en grafische prints. Wie PUPA ontdekt, is verkocht.