Product: THERME wereldkuren

Lichaam door Redactie Ze.nl

De producten van THERME lopen uiteen van verschillende soorten deodorant tot chocolade douchegel. Ook biedt THERME een scala aan lichaamsverzorgingsproducten met aromatherapie. De producten uit de Aromatherapie-lijn zijn gebaseerd op klassieke planten, bloemenextracten en etherische oliën, die al eeuwenlang in de Westerse wereld gebruikt worden. Het zijn stuk voor stuk producten die heerlijk ruiken, zacht voelen en je laten genieten.

THERME Wereldkuren

THERME Wereldkuren neemt je mee op reis en laat je genieten van verrassende badculturen uit verschillende landen. Waan je in een Turks badhuis met de producten uit de Hammam-lijn en laat je inspireren door de geuren en pure en zijdezachte producten van Zen White Lotus. Ervaar de frisse beleving van de typische sauna aroma's met Finn Sauna of geniet van Afrikaanse Sferen met African Shea.

Lomi Lomi

De Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage is een zeer populaire behandeling in de professionele wellnesswereld, die van oorsprong veelvuldig in landen als Hawaii en Tahiti wordt uitgevoerd. Met de nieuwste THERME Lomi Lomi Wereldkuur wordt het grote exotische beautygeheim onthuld van Tahitiaanse vrouwen, dankzij de heerlijke verwenproducten op basis van de prachtige zachtzoete Frangipanibloem en kokosnootolie!


Shower Gel

THERME noemt de Lomi Lomi Shower Gel (¤ 4,29/ 200 ml) een tropische verwenregenbui. De douchegel is een intensief hydaterend product. Het is pH-neutraal en zeepvrij. De toegevoegde kokosnootolie vitaliseert de lichaamshuid en maakt deze soepel en zacht. De geur wordt extra versterkt door de combinatie van de beautybloem Frangipani met kokosnoot. Ikzelf ben erg dol op verzorgingsproducten met kokos: het maakt je huid heerlijk zacht en soepel en het ruikt zalig. De geur van de Lomi Lomi Shower Gel wordt geïntensiveerd door de Frangipani, maar met een vluchtige snuif in de fles, heeft het meer weg van een romantische toiletverfrisser. Inhaleer je echter wat dieper en laat je de geuren even tot je doordringen, dan is het inderdaad een heerlijk tropische geur, maar van verwenregenbui zal je mij niet horen spreken. Ik vind de douchegel namelijk net iets te "stug". Ik kan mijn vinger er niet goed op leggen, maar de gel schuimt niet lekker en spoelt veel te snel weg, waardoor de belevenis voor zintuigen en huid eigenlijk veel te snel voorbij gaat. Mijn simpele FA Cream & Oil doet het - met de helft van de prijs - eigenlijk net zo goed.

Massage Oil
Mijn kleine teleustelling wat betreft de douchegel werd snel weer goedgemaakt met de Lomi Lomi Massage Oil (¤ 7,59/ 125 ml). Sowieso is het natuurlijk altijd lekker om gemasseerd te worden, maar de geuren en de hydraterende werking van de massageolie van Lomi Lomi maakt de massage helemaal af. De olie kan tevens vóór en na het zonnen worden gebruikt (Let op! Het is géén zonnebrandcreme) en ook je droge haren krijgen een natuurlijke glans van deze multifunctionele olie. De verpakking is eveneens ideaal: geen geknoei meer met klevende flesjes, want deze massageolie heeft een gemakkelijke spray, zodat je altijd de juiste hoeveelheid olie gebruikt.

Body Melt

Tot slot de Lomi Lomi Body Melt (¤ 8,49/ 250 ml). De balsem smelt direct onder invloed van de warmte van de huid. De formule bestaat uit een combinatie van voedende kokosolie, kalmerende Noni-vrucht en de exotische geur van de Frangipani. De balsem is ideaal om de huid na het douchen, masseren of zonnen mee in te smeren. Je bruine teint wordt deze zomer onweerstaanbaar stralend en extra intensief. Wanneer je verbrand bent, doet de balsem echter geen wonderen: een simpele after-sun werkt dan verkoelender.

THERME Wereldkuren is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en warenhuizen. Kijk voor meer informatie op www.therme.nl