Actie: Win Keune Allure by Day Care Giftbox

Lichaam door Redactie Ze.nl

De Allure by Day Care Giftbox focust op styling en finishing producten uit de Care Line serie voor mooi en verzorgd haar. De Giftbox bestaat uit:

Care Line Define Style Thermal Protector

De Style Thermal Protector beschermt het haar bij gebruik van een föhn of stijltang. De proteïnen geven een flexibele versteviging. Provitamine B5 reguleert de vochtbalans. 200 ml voor ¤ 11,95.

Care Line Define Style Ultimate Shine Repair

Deze glansserum voorkomt pluizig haar en gespleten haarpunten en is anti-statisch. Ultimate Shine Repair geeft veel glans en beschermt tegen hitte. 25 ml voor ¤ 17,25.

Care Line Define Style Mineral Hairspray

Style Mineral Hairspray is een geconcentreerde verzorgende finishing hairspray voor een lang houdbare fixatie en bescherming. Het geeft veel glans en is niet verzwarend en makkelijk te restylen. 300 ml voor ¤ 11,95.

De consumenten adviesprijs van deze box is ¤ 29,95


WIN!

Vrouw.nl mag een aantal giftboxen weggeven. Geef, om kans te maken op deze leuke prijs, antwoord op de volgende vraag:

In welke plaats werd in 2008 door Keune een nieuw kantoor geopend? (TIP: Kijk op de website voor het antwoord!)

Mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Keune Giftbox" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 25 mei 2009 tot 9.00 uur.