Actie: Send a shine!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Crystal Clear heeft iets nieuws: Crystal Clear Shine! Een heerlijk zuiverend bronwater in de smaken Appel Jasmijn en Cranberry Vlierbloesem. Het bronwater en de toegevoegde ingrediënten B-vitaminen en Aloë Vera staan bekend om hun reinigende en verzorgende werking. Zo wil Crystal Clear je helpen er stralend uit te zien!


Wil jij anderen óók laten stralen? Verras dan iemand met een *Shine!* Dat is een blijk van waardering in de vorm van een persoonlijk filmpje waarin je iemand laat weten dat hij of zij lief, lekker, mooi, fantastisch, stoer of gewoonweg de allerbeste is. Vul zelf maar in!


Op youshine.nl kun je een Shine! maken voor je beste vriend(in), collega, zus, moeder, geliefde... eigenlijk voor iedereen die je een leuke verrassing wilt sturen. Makkelijk te maken, groots effect! Dus geef dóór dat stralende gevoel en Send a Shine!


PS: Wil je Crystal Clear Shine gratis proeven én stralend op de foto? Ook dat kan! En wie weet win je een beauty arrangement in de Zwaluwhoeve! Lees erover op de site.