Actie: Win energie met GoGo Guarana.

Lichaam door Redactie Ze.nl

Guarana (Paullinia cupana) is een klimplant die in het Amazone gebied van Brazilië groeit en is het hoofdbestanddeel in GoGo Guarana. De plant geeft rode vruchten die zaden bevatten. Als ze rijp zijn, dan splijten de vruchten open en kan je het zaad zien.

Juist het zaad uit deze vrucht heeft stimulerende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt door inheemse stammen bij vermoeidheid, om hongergevoel tegen te gaan en ter verbetering van het concentratievermogen. Het is reeds eeuwenlang een onmisbaar product tijdens het jagen in het moeilijk begaanbare Regenwoud en nu ook beschikbaar voor onze 'asfalt-jungle'!

Het speciale van Guarana is dat het geleidelijk wordt opgenomen door het lichaam. Hierdoor treden geen extreme schommelingen in je energiepeil op, zoals bij andere stimulerende producten vaak het geval is. Het zogenaamde boost-effect is nauwelijks voelbaar, maar je merkt dat je langer kunt doorgaan, tot wel acht uur lang!

Kijk voor meer informatie op de website!


WIN!

Vrouw.nl mag een aantal doosjes van GoGo Guarana weggeven. Geef, om kans te maken op deze fijne prijs, antwoord op de volgende vraag:

"Hoeveel capsules zitten er in een verpakking?" (TIP: Kijk op de website voor het antwoord!)

Mail jouw antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "GoGo" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 3 augustus 9.00 uur.