Gezichtsverzorgingslijn: No Label Just Quality.

Lichaam door Redactie Ze.nl

Door schadelijke invloeden van buitenaf is huidverzorging onmisbaar geworden. Je huid dagelijks voeden met de producten van No Label Just Quality zorgt ervoor dat je huid schoon, gezond en jong blijft. Om de huid optimaal te beschermen bestaat de NLJQ productlijn uit reiniging- en verzorgingsproducten. Daarnaast wordt het vochtdepot in de huid opgebouwd en beter in balans gehouden, waardoor de huid haar jeugd herwint. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype en in combinatie te gebruiken.

Het fijne aan NLJQ is dat zij uitsluitend gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. In de producten vind je geen paraffine, chemicaliën of kleurstoffen. Bovendien zijn de producten dierproefvrij. Kijk, daar willen wij best enthousiast mee smeren! In de producten zitten meer dan twintig actieve ingrediënten voor een 24 uur non-stop actieve werking. Daarnaast is NLJQ zeer geschikt voor de gevoelige huid en bevordert rimpelvermindering.

De gezichtsverzorgingslijn bestaat uit:

  • Dagcrème (50 ml kost ¤ 15,95)
  • Nachtcrème (50 ml kost ¤ 15,95)
  • Tonic (150 ml kost ¤ 6,95)
  • Reinigingsmelk (150 ml kost ¤7,95)
  • Peeling (50 ml kost ¤ 6,95)
  • Skin Repair Mask (50 ml kost ¤7,95)
  • Skin Contour Lift (¤16,95)
Dagcrème

De verzorgende dagcrème van NLJQ bevat Regestril, een werkzame stof die rimpels vermindert met 72%. Het herstelt invloeden van buitenaf en zorgt voor een zichtbare verjonging van de huid. Het maakt de huid gladder en voelbaar soepeler. Voor een optimaal resultaat kun je de dagcrème dagelijks gebruiken. De crème trekt snel in en ik merk dat ik de rest van de dag een fijne en zachte aaibare huid heb.


Nachtcrème

Terwijl je slaapt zorgt de nachtcrème van NLJQ ervoor dat je huid goed kan herstellen. De werkzame stof Renovage werkt vochtinbrengend en verstevigt de huid. Het bijzondere van deze stof is dat het zorgt voor een langzamere celdeling, waardoor de levensduur van je huidcellen wordt verlengd en huidveroudering en pigmentvlekken worden tegengegaan. Ook zit er Matrixyl in de nachtcrème, waardoor je rimpels met 45% in twee maanden verminderen. Ook de nachtcrème kun je dagelijks aanbrengen op een schone huid.


Tonic

Na het reinigen verfrist de NLJQ tonic je huid. Onze tonic is een vochtinbrengende met Aqualance als werkzame stof. Het trekt snel in en voelt niet vet aan. Het voedt en beschermt de huid, zodat deze weer gaat stralen. Je gebruikt de tonic voor je je dag- of nachtcrème aanbrengt.


Reiningsmelk

Het weer, uitlaatgassen, maar ook stress hebben een negatief effect op je huid. De werkzame stof Purisoft in deze reiningsmelk zorgt ervoor dat je huid wordt beschermd tegen deze invloeden. De milde reinigingsmelk bevat ook Aqualance, om je vochtpeil in stand te houden.


Peeling

Diepe poriën worden grondig gereinigd en door regelmatig gebruik kan de opbouw van diepe onzuiverheden voorkomen worden. De Jojoba-Lipiden zorgt ervoor dat de huid niet wordt gekwetst en diep in de huid de onreinheden verwijdert. Daarnaast bevat de peeling Hyaluronzuren, Vitamine E en panthanol om de hydratatie te bevorderen. Je huid gaat weer stralen door de zachte werking van de beauty peeling op je huid.


Skin Repair Mask

Heb je last van een droge en trekkende huid? Dan kun je het vochtinbgrengende masker gebruiken. Dit masker bevat Aqualance en geeft je huid de voeding die het nodig heeft. Voor een optimaal resultaat wordt er aangeraden het masker wekelijks te gebruiken. Nadat ik het 10-15 minuten heb laten intrekken, is het gemakkelijk te verwijderen met lauwwarm water of met wattenschijfjes. Mijn huid voelt vervolgens weer zijdezacht aan.


Skin Contour Lift

Rimpels beginnen veelal op eenzelfde plaats. Rond je ogen en mond, fronsrimpels op je voorhoofd, tussen je wenkbrauwen of een gerimpelde huid bij je decolleté. Speciaal voor deze zones zorgen de Matrixyl en Hyaluronzuren in de Skin Contour Lift van NLJQ voor zichtbaar minder diepe rimpels. De emulsie is vochtinbrengend en je huid wordt gladder en steviger. Je gebruikt de Skin Contour Lift dagelijks na het reinigen van je huid, voordat je je dag- of nachtcrème aanbrengt.


Meer voordelen, tips en onderzoeken van NLJQ kun je vinden op de website.