Fair trade parfum: Release the force of love.

Lichaam door Redactie Ze.nl

Het parfum bevat een biologische parfumdrager die wordt ingekocht via het Community Tradeprogramma, het unieke fairtradeprogramma van The Body Shop. Het hoofdbestanddeel van het parfum, gegist suikerrietsap, is afkomstig van duurzaam geteeld biologisch suikerriet uit Ecuador.

De suikerrietboeren in Ecuador houden bij het telen van het riet rekening met het milieu en de biodiversiteit in hun omgeving. Al generaties lang verbouwen en destilleren deze boeren biologisch suikerriet met traditionele methoden. Ruim 150 kleine familieboerderijen, waarbij meer dan 500 mensen bij zijn betrokken, produceren samen de biologische parfumdrager. Dankzij de handel met The Body Shop kunnen deze mensen hun toekomst verbeteren. Bovendien zit het parfum in een 100% recyclebaar flesje.

The Body Shop strikte de beroemde ‘neus’ Dominique Ropion voor de creatie van Love Etc. Ropion is de neus achter beroemde geuren als Ralph Lauren Safari, Givenchy Very Irresistible, Calvin Klein euphoria en Armani Code. Ropion omschrijft zijn geur als: “Een innovatieve romige verslaving, ontstaan uit het sensuele samengaan van sprankelende jasmijn met weldadige akkoorden van vanille en sandelhout. Dit is een parfum dat magnetische aantrekkingskracht en spontaniteit creëert, het is sensueel, stralend en onweerstaanbaar.”

Dit frisse en kruidige parfum bruist van positiviteit en levenslust. Het is niet alleen een feest om te dragen; het verwarmt je hart bij de gedachte dat 150 families hiermee de kans krijgen om een beter bestaan op te bouwen!

*EAU DE PARFUM
50 ML 28 euro,- & 30 ML 20 euro