Dutchies still love the BSB?!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

In het voorprogramma van de heren stonden de dames van Raffish. Maar ondanks dat de dames hun best stonden te doen kon het niemand eigenlijk bekoren. Zelfs toen de dames op het podium afscheid namen van hun collega Eva die deze avond voor het laatst zou optreden, kon het publiek niets schelen. Het publiek kwam voor 5 mannen en niet voor de nu 4 dames van Raffish.

Al spoedig nam de spanning de overhand en was het showtime! De rookmachine deed goed zijn werk, microfoonstandaards op zijn plek, showtrap verlicht en de band speelde een spannende intro...
Met een vuurwerkklap kwamen AJ, Kevin, Brian, Howie-D en Nick naast de showtrap omhoog. De set was gevarieerd met veel nummer van het nieuwe album, maar ook nummers van het eerst album en alles wat er tussendoor zit. En velen rond mij zongen alles woord voor woord mee. Grote hits als I want it that way, I?ll never break your heart en Incomplete streelde de trommelvliezen van de uitzinnige fans en volgde elkaar in rap tempo op.

Afbeelding verwijderd door redactie

Tussendoor veel dank van de heren voor alle steun van de fans door de jaren heen, want zonder de hulp van hen waren er geen Backstreet Boys. Wel leuk dat de heren nog zoveel plezier uitstralen in wat ze doen en de interactie met het publiek is iets wat wel hoog in het vaandel staat. Knipoogje hier, handkus daar en dan vielen er weer wat dames flauw en werden de trommelvliezen weer geteisterd door hysterisch gegil.

Het was een avond vol jeugdsentiment, de boys worden ouder, de fans worden ouder maar een ding is wel zeker Backstreet?s back!

Afbeelding verwijderd door redactie

Setlist 12 oktober:

The Call
Beautiful Woman
More than that
Climbing the walls
Shape of my heart
I still
The one
I want it that way
Show me the meaning
Larger than life
Weird World
All I have to give
As long as you love me
I'll never break your heart
Poster girl
Siberia
Quit playing games
Drowning
Incomplete

Backstreet's back