Heb jij het altijd koud? Met deze tips blijf je lekker warm

Vrije tijd door Chloe

Noemen jouw vrienden je altijd een koukleum en ben jij nu al aan het bibberen van de kou ondanks dat de winter nog moet beginnen? Als je het vaak koud hebt kan dat heel vervelend zijn. Herken jij jezelf hierin? Wij hebben een paar tips verzameld waarmee je lekker warm blijft.

Kleedjes op de bank

Als er iets is dat goed werkt om het warm te krijgen dan is het wel een fijn kleedje als je op de bank zit. Daarnaast is het ook nog eens lekker knus. En werk je vanuit huis? Dan kan je natuurlijk ook tijdens het werken gewoon lekker een kleedje over je benen leggen.

Een kruik

Is een kleedje nog niet genoeg om het lekker warm te krijgen? Dan is een kruik voor jou de perfecte oplosing. Deze kun je lekker vullen met warm water en tegen je aan houden om zo op te warmen. Ook heerlijk als je vooral last van koude handen hebt, want na een paar minuten op de kruik zijn ze zo warm.

Warm drinken

Wat ook goed werkt is om jezelf vanbinnen op te warmen. Een kop thee, koffie of een warme chocolademelk geeft je een heerlijk warm gevoel en het is ook nog eens heel lekker.

Houd je oven open

Heb je net een lekker ovengerecht gemaakt? Laat de deur van de oven dan gewoon lekker open staan. Zo zal de warmte uit de oven de ruimte in gaan en kan het zo een paar graden warmer worden.

Knuffelen met je huisdier

Heb je een hond of kat? Neem die dan lekker op schoot om op te warmen. Je huisdier geeft namelijk net als jij ook warmte af. Zo kunnen jullie elkaar warm houden. En daarnaast is het natuurlijk ook nog eens heel erg gezellig.