Koffieleut: wat zegt jouw favoriete koffie over jou?

Vrije tijd door Anjali

Sommigen genieten er zo nu en dan van, anderen komen de dag niet door zonder: koffie. Of je nu houd van simpele zwarte filterkoffie of een biologische havercappu met pompje karamel, je favoriete koffie zegt iets over je persoonlijkheid.

Zwarte koffie

Jij bent recht voor z'n raap en altijd sprankelend. Je neemt geen blad voor de mond en eerlijkheid is erg belangrijk voor je. Je kiest je eigen pad en volgt je intuïtie, en hoort niet graag wat je moet doen.

Cappuccino

Het draait bij jou om twee dingen: gezelligheid en genieten. Je bent daarom ook een echte levensgenieter, bent sociaal en kijkt altijd naar de goede dingen. Ook ben je op zoek naar evenwicht, iets wat je in je koffie terug kunt vinden: je perfecte balans tussen espresso en gestoomde melk weerspiegelt waar jij je rust in kunt vinden. Balans.

IJskoffie

Je kunt het het hele jaar door drinken, zelfs als het koud is. Je bent avontuurlijk en probeert graag nieuwe dingen uit. Je bent - net zoals je drankje - verfrissend en altijd klaar voor een nieuwe (spontane) uitdaging.

Mocha

Je bent romantisch ingesteld en houd van de mooie dingen die het leven kan brengen. Ook houd je van zoetigheid, want daarom drink je mocha koffie: één deel espresso, twee delen melk en een beetje chocolade. Je zorgt er met dit favoriete drankje voor dat je nét een beetje meer positiviteit kunt brengen.

Latte (macchiato)

Als je van een romige latte houdt, hecht je veel waarde aan comfort. Ook ben je over het algemeen erg tevreden, en houd je van warmte en vriendelijkheid. Het leven is positief voor jou wanneer het veilig en zacht voelt.

Koffie met plantaardige melk

Jij staat sterk in je schoenen en hebt een eigen mening. Of je nu niet tegen normale melk kan, aan het milieu denkt of het simpelweg lekkerder vindt om haver- kokos- amandel- of sojamelk te drinken, je doet wat goed voor je is. Je hebt een sprankelende persoonlijkheid en ziet de toekomst positief in.