Gezelligheid troef op TMF Smash

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Het is best wel een leuk idee om een festival rond een uurtje of vijf te laten beginnen en rond de klok van tien weer te laten eindigen. Zo ben je niet echt laat thuis en krijgt toch een vijf uur lang muziek toegediend. TMF Smash betekent behalve kijken naar optredens ook dat je je favoriete artiest van dichtbij kunt zien. De sterren van de dag komen namelijk ook naar de 'signeerkamer' waar ze handtekeningen uitdelen en met hun fans op de foto gaan. Er verzamelden zich dan ook heel wat kids (en soms ook ouders) bij de signeertafel, waardoor de security-mensen er soms een hele klus aan hadden om alles in goede banen te leiden.

Afbeelding verwijderd door redactie

En dan waren er natuurlijk de optredens! Vooral de zangeres Ninthe (van het nummer 'Thank You') zorgde voor een grote verrassing. Dit is een jong zangeresje die met haar volwassen repertoire vast een hele grote toekomst tegemoet gaat!
De Engelse Simon Webbe heeft vorig jaar de succesvolle band Blue achter zich gelaten en zijn eerste solo-album "Sanctuary" uitgebracht. Dat leverde hem met de single "Lay Your Hands" meteen een grote hit op, maar ook de nieuwe single "No Worries" scoort goed. Op het TMF Smash Festival gaf Webbe een akoestisch concert. Daarmee onderstreepte hij nog een keer zijn veelzijdigheid.
Als verrassing trok hij aan het einde van zijn set zijn shirt uit en toonde zijn goed getrainde bovenlijf (dit tot groot genoegen van de aanwezige dames!).

Afbeelding verwijderd door redactie

Ook leuk was het optreden van de Senegalese rapper Akon, die behalve van zijn hit 'Lonely' ook bekend is van zijn duet 'Ghetto' met onze eigen rappers Ali B en Yes-R. Zij mochten hun kunsten samen met Akon op het podium van de Melkweg vertonen. Een waardige afsluiter van een goed bestede zaterdagmiddag/avond.