De leukste cadeaus voor hem

Vrije tijd door Fadak
Kerst, Sinterklaas, zijn verjaardag of jullie zoveelste jubileum, daar hoort natuurlijk een cadeau bij. Alleen is het elk jaar weer een raadsel wat je voor hem moet kopen. Want een man verrassen met een cadeau kan nog best lastig zijn. 
 
Je wilt geen cadeaubon voor hem halen want dat lijkt zo simpel gedacht en zo onpersoonlijk. Parfum? Nee, dat is zo niet origineel. Maar waar kan je hem dan wel enthousiast mee krijgen? Ben jij nu al je hersenen aan het kraken over wat je hubby moet geven met de komende feestdagen? Of is hij binnenkort jarig? Hierbij een aantal leuke ideeën!
 
 
#1. Bierbrouwerij
Mannen + Bier = echte liefde. Er is geen enkele man waarbij zijn hartje niet sneller gaat kloppen zodra die aan bier denkt, laat staan als je hem meeneemt naar een bierbrouwerij. En als jij er dan ook nog is enthousiast over doet, maak je zijn dag he-le-maal goed. 
 
#2. Maak het zijn dag
Zijn lievelingsontbijt, de gehele dag gamen, zijn favoriete films en series kijken oftewel een hele dag waarbij jullie allerlei dingen doen die hij leuk vindt. 
 
#3. Party hardy
Je kunt natuurlijk ook een surprise party voor hem regelen. Iedereen is toch in voor een feestje? Nodig al zijn vrienden uit, sla al zijn favoriete drankjes en hapjes in en niet heel onbelangrijk zorg ervoor dat het echt een verassing blijft. 
 
#4. Romantisch uitje 
Romantisch zijn hoeft niet altijd van zijn kant te komen. Organiseer een weekendje weg voor jullie twee en vertel hem in een kaart wat jullie gaan doen. Leg deze kaart klaar op bed met kaarsjes en rozenblaadjes eromheen en wij kunnen je garanderen dat het een hele leuke avond gaat worden. 
 
 
#5. Maak er een spelletje van
Zelfs de meest simpele cadeaus worden hierdoor een hele beleving. Plan een schattocht in en verstop de cadeautjes op zijn favoriete plekken. Leg op allerlei plekken hints neer die hem leiden naar het cadeau. Leg de eerste hint bijvoorbeeld neer bij de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben en vervolgens kun je hem naar de plek leiden waar jullie de eerste date hadden. Hartstikke leuk, toch? 
 
#6. De grote glazen pot 
Dit cadeau is budgetvriendelijk en ook nog eens te cute! Wat je hiervoor nodig hebt is een grote glazen pot die je aan de buitenkant helemaal naar eigen smaak kunt versieren. In de pot stop je allerlei papiertjes met waarom je van hem houdt. Dit kunnen sexy, grappige en lieve dingen zijn. En elke ochtend moet hij een papiertje uit de pot halen. Je maakt zijn dag hier gegarandeerd goed mee! Elke dag weer. 
 
#7. Personal video 
Hoe leuk is het om een video te maken met allerlei momenten van jullie samen. Gooi hier de leukste foto’s en video’s in en om het af te maken jullie favoriete nummers. Ben je niet zo in-to de digitale dingen? Dan kun je ook een fotoalbum laten samen stellen, met daarbij allerlei lieve quotes. 

Sommige cadeaus kun je natuurlijk met wat aanpassingen ook overhandigen aan bijvoorbeeld je vader of je broertje!

 
Hoe verras jij je lover het liefst?