Desperate Housewives: seizoen 2

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Goedmakertje

Helaas, in Amerika zijn ze nog maar net begonnen met de opnames van Desperate Housewives seizoen drie. Maar ik heb me laten vertellen dat seizoen drie nog sappiger wordt dan seizoen twee The extra juicy edition... En gelukkig staan er daarna nog vier seizoenen Desperate Housewives op contract. Maar, als Net 5 nou niet in één keer alle 24 afleveringen van het tweede seizoen had uitgezonden, dan hadden we deze maand weer kunnen genieten van deze geweldige serie. Als goedmakertje(?) bracht Buena Vista Home Entertainment op 6 september een prachtige Desperate Housewives The extra juicy edition dvd-box uit.

24x40=16

In navolging op Het complete eerste seizoen, vind je in deze box alle 24 afleveringen van het tweede seizoen plus een bonus-dvd. En dat is goed voor meer dan zestien uren ongestoord genieten van de wereld die Marc Cherry creëerde in Wisteria Lane. De wereld waar, in seizoen twee, de ontwapenende Susan ongegeneerd door relaties stuntelt, vamp Edie de boel flink opstookt, onkrenkbare Bree de controle af en toe kwijt is, moeder Lynette d'r haar los gooit en sexy Gabriëlle haar mannetje staat. Net als op tv, begint elke aflevering met een kleine terugblik. Dat is vooral handig voor als je jezelf in kan houden niet alle afleveringen in één keer te gaan kijken. Maar, als je zuinig aandoet kan je met deze dvd-box net de nog dik 24 weken tot de eerste uitzending van het derde seizoen overbruggen...

Afbeelding verwijderd door redactie

Leuk extraatje

Op de bonus-dvd vind je iets meer dan twee uren aan leuke extra's. Al deze extra's zijn van toegevoegde waarde. Zo praat Marc Cherry met- en over zijn moeder en zijn moeder over hem als zoon. Het praatje wordt ondersteund door privéfoto's en je ziet hoe veel dingen uit Marc Cherry's jeugd, in de serie zijn gebruikt. Verder komt Catherine Adair aan het woord. Zij verzorgt de kleding voor de serie en verklapt hoe ze aan de ideeën voor de kleding en de outfits zelf komt. Iedereen die de serie gevolgd heeft herinnert zich bijvoorbeeld nog wel de rode jurk die Edie droeg op valentijnsdag. Deze jurk werd in één dag gemaakt. Ook het opvallende pakje dat Gabriëlle droeg in de scène van de gevangenisopstand werd speciaal voor haar gemaakt, inclusief de hoed. En zelfs over de topjes die Susan draagt is serieus nagedacht... Verder krijg je onder andere nog de favoriete scènes van Marc Cherry te zien en scènes die de afleveringen niet haalden. En dat is zeker de moeite van het kijken waard. Want sommige scènes zijn zo grappig dat het gewoon jammer is dat die niet in de serie te zien zijn.

Desperate?

Kortom: heb je een aflevering gemist? Of heb je alle afleveringen gezien, maar nog niet vaak genoeg? Wil je nog meer (of gewoon alles) zien van Desperate Housewives? Dan is deze mooie Juicy dvd-box van dé hitserie van de afgelopen twee jaar een absolute must-have!

Afbeelding verwijderd door redactie

Desperate Housewives - The extra juicy edition
Het complete tweede seizoen
Acteurs: Teri Hatcher, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Marcia Cross en Felicity Huffman e.v.a.
7 dvd-box
Ondertiteling: keuze uit o.a. Nederlands, Engels, Frans, Deens, Spaans en Zweeds
Extra's: een dvd vol met extra's met o.a. Nooit uitgezonden verhaallijnen, De favoriete scènes van Marc Cherry en Sappige scènes...
Leeftijd: 12 jaar
Buena Vista Home Entertainment
Adviesprijs: ?56,99

Bestel nu voordeliger online!

Desperate Housewives - Seizoen 2 (6DVD)