Sushi maakt slimmer: eten maar!

Vrije tijd door Kim
Ben jij op ieder moment van de dag voor sushi beschikbaar? Bestel jij minimaal 2 keer per week een lading sushi? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je, sushi maakt je namelijk slimmer. Dus kom maar op met die visrolletjes!
 
Altijd fijn om te horen dat je favoriete voedsel niet zo slecht is als je denkt. Dat is iets om in je achterhoofd te houden wanneer je weer losgaat in een doos met foodporn. Dus de volgende keer dat je maki’s achterover gooit, bedenk dan gewoon dat je IQ stijgt!


Omega 3
Omega 3 zorgt voor een hoger IQ en betere connecties in de hersenen. Het is dus niet verkeerd om genoeg omega 3 binnen te krijgen. En guess what... Sushi zit vol met omega 3! Woehoe! Een hele goede reden dus om vanavond heerlijk sushi te bestellen. 

Vitamine B6
Sushi met zalm en tonijn is de beste opties als je van plan bent om je flink vol te eten. Vooral in tonijn zit heel veel vitamine B6 en diit is dan weer goed voor je hersenfuncties. Denk hierbij aan je geheugen en je kennis. Daarnaast houdt het je hersenen gezond. Alleen maar voordelen dus!
 
Geen sushi fan?
Het is zo ongeveer onmogelijk, maar het kan natuurlijk zijn dat je niet van sushi houdt. In dit geval kun je Omega 3 natuurlijk ook vinden in noten, zaden en in verschillende oliën, zoals lijnzaadolie. Vitamine B6 zit in eiwitrijke voeding. Denk hierbij aan vlees, eieren, walnoten of bananen.
 
Ben jij ook zo sushiverslaafd?