Dit was het nieuws deel 2

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

In het begin van 2006 bracht JG Entertainment -in samenwerking met de TROS en de Comedytrain- een dvd-box uit met daarop o.a. de leukste fragmenten uit de eerste vijf jaar van dit satirische nieuwsprogramma, dat gebaseerd is op het Engelse Have I got news for you. Nu is er dan ook deel 2, waarin de seizoenen negen tot en met twaalf de revue passeren. Ook dit keer kan de kijker genieten van de humoristische wijze waarop Harm, Jan-Jaap, Raoul en hun gasten het actuele nieuws bespreken. Je ziet gastoptredens van onder andere Thomas Acda, Daphne Deckers, Bridget Maasland en Katja Schuurman.

Naast de leukste fragmenten zijn er ook vele extra's te vinden, zoals de volledige uitzendingen met gasten Linda de Mol en Hanneke Groenteman en Wouter Bos en Fatima Elatik (PvdA). Zo bespreekt Linda haar voorkeur voor erotische kunstexposities en krijgt Wouter Bos het zwaar te verduren omdat de media veel toespelingen hebben gemaakt over zijn seksuele geaardheid. In een ander filmpje kun je zien wat er gebeurt met Harm Edens als de verveling toeslaat tijdens de repetities voor het programma. En niet te vergeten de allereerste aflevering waar Thomas Acda nog optrad als teamcaptain.

Zelf ben ik al geruime tijd een trouwe kijker van dit programma. De wijze waarop de mannen (en hun gasten) het actuele wereldnieuws bespreken, vind ik hilarisch. Soms zijn deze grappen wel ontzettend bot, maar toch kan ik mijn lachspieren niet onder controle houden. Enige concentratie is wel vereist, want de vlijmscherpe opmerkingen schieten in een hoog tempo voorbij. Al met al een hele leuke aanvulling voor de dvd-collectie of als cadeau voor de komende feestdagen.

Meer informatie over het programma en de nieuwe afleveringen vind je op www.ditwashetnieuws.nl

Afbeelding verwijderd door redactie

Dit was het nieuws deel 2
JG Entertainment
Tijd: 310 minuten
Adviesprijs: 24,99 euro

Bestel Online!

Dit Was Het Nieuws - Deel 2