Met Kerstkorting naar Wat Zien Ik?! in Den Haag

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De musical WAT ZIEN IK?!, gebaseerd op de verhalen van Albert Mol, gaat over prostituees Greet en Nel (Ellen Pieters en Mariska van Kolck). Hun hilarische belevenissen, onmogelijke liefdesaffaires en de bonte stoet aan klanten en buurtgenoten staan centraal in het verhaal. Met onvervalste Amsterdamse humor, schrijnende gebeurtenissen en zowel gevoelige als pikante momenten. De fantastische nieuwe muziek van Wat Zien Ik?! is geschreven door Dick Bakker (oud-dirigent van het Metropole Orkest en componist van wereldhits als Ding-A-Dong) en door zijn zoon Tom. De regie is in handen van Paul van Ewijk, die dit seizoen ook verantwoordelijk is voor het musicalsucces HONK!

De voorstelling is ontzettend goed ontvangen in de Nederlandse pers. De cast bestaat o.a. uit: Ellen Pieters, Mariska van Kolck, Johnny Kraaijkamp, Hans Breetveld en Kiki Classen

KORTING

Ga nu met ? 10,- Kerstkorting naar Wat Zien Ik?! op 21 t/m 24 december in het Lucent Danstheater in Den Haag. Reserveren via telefoonnummer 070-8800333, ovv Kerstkorting Wat Zien Ik?!

Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen/acties en is niet van toepassing op eerder gekochte kaarten.

Wil je alvast een voorproefje van de musical én horen wat de BN'ers er van vinden? Bekijk dan onze reportage: Vrouw.nl bij de hoeren!