De 10 mooiste voetballers van het EK

Vrije tijd door Michelle
Het is weer zo ver, het EK voetbal is weer begonnen. Word jij niet vrolijk van ruim drie weken heisa en oranjegekte? Niet getreurd! Het EK biedt gelukkig ook genoeg kijkplezier voor de vrouwelijke niet voetbalfans onder ons...

Sta je niet te springen om een potje voetbal waarin twee teams achter een balletje aan huppelen? Bedenk dan dat die sport wel uitgeoefend wordt door een aantal hele mooie mannen. Of baal je als fervent voetballiefhebber juist als Nederland er onverhoopt eerder uitligt? Troost je dan met deze leukerds! Ze.nl zet alvast de mooiste voetballers op een rij; weet je gelijk welke wedstrijden je niet moet missen!

1. Gregory van der Wiel (Nederland)
Met zijn babyface en strakke torso één van onze mooiste voetballers. Toch jammer dat het uittrekken van een shirtje met de gele kaart wordt bestraft. Ach, dan maar wachten tot na de wedstrijd!

2. Ibrahim Afellay (Nederland)
Nog zo?n reden dat je hoopt dat onze jongens heel ver komen. Deze van origine Marokkaanse voetballer heeft een stel bruine kijkers om in te verdrinken. Afgelopen seizoen was hij mede door een blessure iets minder vaak te bewonderen bij FC Barcelona, maar bij Oranje staat hij gelukkig gewoon in de basis.

3. Cristiano Ronaldo (Portugal)
You either love ?em or you hate ?em. Toch valt er over zijn voetbalkwaliteiten niet te twisten; hij is namelijk één van de beste spelers van de wereld. Enne? over die mooie bruine ogen en dat strakke wasbordje zijn de meesten het ook wel eens!

4. Miguel Veloso (Portugal)
Een andere Portugese schone in het team van Ronaldo. Deze aantrekkelijke middenvelder staat erom bekend nogal vaak van kapsel te wisselen. Lang haar, kort haar, blond of donker; hem staat het allemaal goed!

5. Mats Hummels (Duitsland)
De charmantste Duister van de hele Mannschaft! Met zijn lange bruine haren en dito ogen doet hij menig vrouwenhart sneller kloppen. Duits of niet, deze speler zien we graag voetballen!

6. Fernando Torres (Spanje)
Deze blonde Spanjaard speelt sinds anderhalf jaar bij Chelsea FC. Ondanks dat deze ploeg de Champions League won, is zijn transfer naar deze club niet bijster succesvol te noemen. Ach, succesvol of niet, zijn mooie koppie zien we graag terug op de buis.

7. Jesus Navas (Spanje)
Twee woorden: die ogen!  Met zijn donkere haar en ultralichte ogen is deze middenvelder een prachtige verschijning. Spanje is één van de favorieten op het toernooi, dus waarschijnlijk kunnen we nog lang van hem genieten.

8. Claudio Marchisio (Italië)
Mooie mannen komen uit Zuid-Europa. Dat bewijst Marchisio wel weer. Sowieso bestaat het Italiaanse elftal uit heel veel mannelijk schoon. Met een wedstrijd Spanje ? Italië verveel je je dus nooit!

9. Olivier Giroud (Frankrijk)
Deze sexy Fransoos doet het behalve op het voetbalveld ook heel goed op de cover van een tijdschrift. En dan met name zonder shirt aan: wat-een-lich-aam!

10. Joe Hart (Engeland)
Deze blonde keeper is, samen met onze Maarten Stekelenburg natuurlijk, de leukste keeper van het toernooi! Met zijn blonde haar en lieve lach is het echt een schatje!

Zo zie je maar weer. Om van het EK voetbal te houden, hoef je het spelletje helemaal niet leuk te vinden...

Welke voetballer vind jij woestaantrekkelijk?