All-Music's Digidagboek: Joel de Tombe

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Donderdag 22 februari

A day at the office!
Om zes uur thuisgekomen. Had geen zin meer om te koken, dus ben even op onderzoek uitgegaan naar wat culinaire hoogstandjes in Haarlem. Uiteindelijk ben ik beland in Pieck waar ik echt super heb gegeten!
Natuurlijk waren m?n ogen weer groter dan m?n maag en stond de hele tafel vol met eten. Waar ik me vervolgens weer over doodschaam, omdat ik na het brood met aioli en m'n voorgerecht eigenlijk alweer vol zat. Maar goed, wel ontzettend lekker gegeten!
Daarna lekker op de bank geploft en een filmpje gekeken.

Vrijdag 23 februari

Another day at the office...
En toen was het weekend!!!
Mijn nieuwe buren, waar we inmiddels al goede vrienden mee zijn (Koen en Jeroen), geven traditiegetrouw ieder jaar een feest en uiteraard waren ik en mijn huisgenoot ook uitgenodigd. Toen we eenmaal op het feest waren (zo rond half elf), zagen wij dat er een beetje ander publiek kwam, dan dat wij normaal gesproken gewend zijn? Jeroen speelt cricket en hockey en werkt bij Ahold (Albert Heijn), evenals Koen die ook hockeyt en bij de ABN werkt.
Er waren dus nogal veel kakkers (misschien beledig ik nu een hoop mensen, sorry daarvoor!). Maar goed, een Brabander past zich overal aan en met een hoop drank gaat dat al snel en veel gemakkelijker!
Uiteindelijk ontzettend veel gelachen en als klap op de vuurpijl heeft buurman Jeroen zijn kop kaal laten scheren voor honderd Euro!!! Hoe ga je dit maandagmorgen vertellen op je werk?

Afbeelding verwijderd door redactie

Zaterdag 24 februari

Opstaan, koppijn, aspirine genomen, ontbeten en weer helemaal fit!
Op naar Hengelo, waar Jurgen en ik in de jury zitten bij een zangwedstrijd. Het valt niet mee om met een terugkomende kater te luisteren naar harde muziek, maar we hebben wel echt genoten!
Vooral van de jongere deelnemers, die dit echt als een mijlpaal in hun jonge leven beschouwen. Thuis aangekomen ben ik met twee vrienden en m'n meisje gaan pokeren tot een uur of drie. Ik ben wel een beetje op tijd in bed gaan liggen, want de volgende ochtend moest ik naar een radiozender.

Zondag 25 februari

Opeens schoot ik wakker... Ik dacht dat het al 09:30 uur geweest was, want ik hoorde allemaal lawaai uit de kamer komen.
Ik keek op mijn telefoon en wat bleek? het was 07:00 uur!!!
Ik heb nog geprobeerd te slapen, maar dit ging me echt niet lukken met twee vrienden die nog steeds bezig waren met hetzelfde potje poker!
Toen ik beneden kwam, werd mij al snel duidelijk waarom ik ruim twee uur wakker had gelegen. De flessen wodka en wijn waren leeg en het niveau was echt beneden alle peil! Je weet vast wel hoe irritant het is als jij nuchter bent en de mensen om je heen zijn hartstikke bezopen. Dus je begrijpt wel hoe ik me voelde, toen ik na vier uurtjes slaap in de auto zat om gezellig een interview te doen.
Maar goed, het interview was leuk en toen ik om half vier thuis kwam lagen de jongens voor pampus op de bank en kon de grote schoonmaak beginnen!

Afbeelding verwijderd door redactie

Maandag 26 februari

Nog een beetje moe van het weekend begint weer een nieuwe week bij Kemna Casting. Daan (onze manager) is mij aan het inwerken, want hij gaat met zijn nieuwe bedrijf beginnen. Vanaf vandaag zal ik het management van All-Music gaan overnemen. Gelukkig loop ik al wat jaartjes mee en heb ik wel wat ervaring opgedaan. Vooral in de periode na Idols is er echt heel wat op ons afgekomen. Daardoor heb ik toch wel een beetje geleerd hoe dingen werken in de Music-business. Ik hoop dat het me een beetje gaat lukken in de wondere wereld van de managers!

Dinsdag 27 februari

Ik heb onlangs auditie gedaan voor een musical en maak een goeie kans om een rol te krijgen!!! Het zou echt fantastisch zijn, want dat zou betekenen dat ik m'n musicaldebuut ga maken! Verder voornamelijk achter m'n bureau gezeten en een hoop zaken voor All-Music geregeld.

Woensdag 28 februari

Ik heb vandaag m'n dagboek geschreven en een hoop dingen voor het Kemnafeest geregeld.
EN... Ik heb te horen gekregen dat ik uitgekozen ben voor een rol in een musical!!! De dag kan niet meer stuk!

Afbeelding verwijderd door redactie
www.all-music.nl
Luister of download hier Goud!

Lees hier de vorige dagboeken:
All-Music's Digidagboek: Edwin Jonker
All-Music's Digidagboek: Joël de Tombe
All-Music's Digidagboek: Jurgen Stein

All-Music's Digidagboek: Edwin Jonker