Marco V: Combi:Nations:III

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De Brabantse dj heeft ook deze keer weer een aantal tracks flink onder handen genomen met het bekende V-vleugje. Het zijn echt helemaal zijn nummers geworden. Wat kun je nu verwachten van Combi:Nations:III? De dj zegt hier over zelf. "Beeld je in dat je losgaat op een outdoorfestival en dan na afloop weer naar huis gaat om te chillen. Dat gevoel wilde ik aan dit album meegeven." Losgaan kun je op Before, relaxen doe je met After.

Allereerst check ik de beats op Before. Ik zet mijn cd-speler meteen harder, zodat mijn autootje een discotheek wordt. Wat een geweldige plaat. Helemaal perfect om in de stemming te komen voor een stapavondje. Alhoewel... Bij nader inzien denk ik toch dat je dat beter niet kan doen. De dj's in je favoriete club kunnen vast niet aan Marco V tippen. Op het eerste deel komen we zelfs twee nieuwe tracks van de meester zelf tegen. Universal Enemy en Possible But Unlikely rocken echt!

Misschien vraag je je af met wie je Marco V nu eigenlijk kan vergelijken, maar dat is echt onmogelijk. Deze dj valt niet in een hokje te stoppen. Wat mij wel opvalt is dat deze dj durft. Waar andere dj's jarenlang dezelfde beats produceren, experimenteert hij met diverse combinaties van muziek. Iedere keer zoekt hij weer iets extra's dat zijn tracks nog beter maakt. En dat is zowel op de eerste als tweede cd goed te horen. Waar Before een album is met stevige dansplaten, is After veel melodieuzer en rustiger van aard.

Ik heb Combi:Nations:II ook beluisterd en vond Marco V toen al een geweldige dj. Dat gevoel heeft hij met zijn nieuwste album versterkt. Ik durf zelfs te zeggen dat het derde deel in deze serie beter is dan zijn voorgangers!

Afbeelding verwijderd door redactie

Marco V
COMBI:NATIONS:III
Speelduur: 77 minuten 42 seconden (CD1) en 76 minuten 5 seconden (CD2)
Label: In Charge Records
Adviesprijs: 19,99 euro

Bestel goedkoper online!

Combi:Nations: III
Marco V