Waarom het met warm weer helemaal niet erg is om op kantoor te zitten

Vrije tijd door Lisa_V

Eindelijk schijnt de zon weer! Met deze heerlijke temperaturen liggen we natuurlijker veel liever met onze billen op het strand, dan dat we zitten te zweten in duf kantoor. Toch zijn er echt wel voordelen aan op kantoor zitten. 

Een blik op je Facebook-pagina en het lijkt wel alsof iedereen of op het terras zit of ergens op een tropisch strand aan het chillen is. Het enige wat jij kan doen is balen op je bureaustoel. Maar hey, zo erg is het eigenlijk helemaal niet!
 

Bron
 
Zandkorrels blijven altijd overal plakken: aan je voeten, in je haar, onder je nagels en zelfs weken later zit er nog een halve kilo zand in je tas.
 
Op het strand is het vechten voor een plekje in de schaduw. Op kantoor is er meestal airco, sterker nog het is er vaak kouder dan buiten. Tegen de tijd dat jij klaar bent met werk is de zon gelukkig niet meer zo heet.
 
IJsjes! Terwijl je vrienden uren in de brandende zon in de rij staan voor een ijsje hoef jij alleen een loopje naar de keuken te maken. In plaats van het gebruikelijke rondje koffie, haal je nu een rondje ijsjes: raketjes, cornetto’s en B&J’s: de bedrijfskoelkast ligt er vol mee! 
 
Nu we het over ijsjes hebben, je kan de hele dag door eten. Je zit toch niet in je bikini, dus niemand die dat extra rolletje ziet.
 
Je hebt eindelijk een moment om al die leuke zomerjurkjes te dragen. Die prachtige jurkjes zijn te warm voor op het strand en op het terras glij je toch van je stoel.
 
Je kan niet verbranden, scheelt je weer heel wat rimpels en pigmentvlekjes.
 

Bron
 
Die hitte maakt je alleen maar moe... Op kantoor is het tenminste een beetje uit te houden.
 
Jij verzet bergen met werk, reken maar dat je je productief voelt en steek die complimenten van je baas maar in je zak!

Leuk hoor zo’n middagje zwembad, maar denk maar niet dat je alleen bent.

Op kantoor heb je geen last van schreeuwende kinderen.
 

Je hoeft je niet te scheren, want niemand die die paar extra haren op je been opvallen. 
 
Je make-up zit nog steeds on fleek, jij hebt geen last van uitgelopen mascara door je zweet.

Hoe overleef jij een warme dag op je werk?