Man wint lotto door zeurende vrouw

De maatschappij door Ze.nl

Man wint lotto door zeurende vrouw

Als zijn vrouw niet zo had lopen zeuren was een Nieuw-Zeelandse man de hoofdprijs in de lotto van 7,7 miljoen Nieuw-Zeelandse dollar (3,24 miljoen euro) misgelopen.
"M'n vrouw had de hele week aan m'n hoofd gezeurd dat ik een lot moest kopen, dus toen ik het lotto-embleem zag rende ik twee minuten voor sluiting van de verkoop de winkel binnen", zei de man. "Ik moet de laatste klant zijn geweest."
Zoals de meeste loterijwinnaars in Nieuw-Zeeland wilde de man anoniem blijven. Hij vertelde dat hij en zijn vrouw sinds de geboorte van de kinderen van één inkomen moesten leven en moeilijk rond konden komen.

Prijsje
Zondag was het weer zijn 'zeurende' vrouw die voorkwam dat hij zijn hoofdprijs liet lopen. Ze had hem gevraagd een bepaald soort barbecueworst te kopen, maar daarvoor bleek hij niet genoeg geld bij zich te hebben. Dat bracht hem op het idee even te kijken of er misschien een prijsje op zijn lot was gevallen.
Toen hij de kopie van de trekking aan zijn vrouw liet zien dacht die eerst dat zij 7.700 NZ-dollar hadden gewonnen. Toen ze zich realiseerde om hoeveel geld het ging zeeg ze op de grond neer en zei: "En ik had alleen maar om een worst gevraagd!"