Kunst Proeven in Antwerpen (+ WIN)

De maatschappij door Redactie Ze.nl

In Nederland is Taste of Art ondertussen al een begrip met tientallen deelnemers over het hele land. Voor wie het principe nog niet kent: Taste of Art is een uniek culinair cultureel evenement waarbij lokale topkunstenaars verbonden zijn aan toprestaurants in de regio. Elke kunstenaar heeft een exclusieve schildering ontworpen voor een onderbord. In het Belgische Oostende kan je ook al een tijdje terecht voor het project ‘Met kunst aan Tafel’, maar sinds het najaar van vorig jaar doet ook Antwerpen mee.

Momenteel kan je in zes Antwerpse restaurants terecht voor het Taste of Art menu: Jan Scheirs heeft het bord ontworpen voor P. Preud’Homme, Sanja Camilovic voor Neuze Neuze, Olivier Sevilo is gekoppeld aan A la Ville, Bruno Vekemans aan De Godevaart, Leo de Jong aan Moy Fa en Ronny Ivens heeft geschilderd voor Bistrot En Passant. Gerdine Duijsens heeft geschilderd voor Terrace Café in het Antwerpse Hilton Hotel.

En voor de lezeressen van Vrouw.nl doet dat laatste restaurant nog iets heel speciaals. Iedereen die er tussen 1 maart en 31 mei een Taste of Art-menu komt eten, maakt kans op een overnachting voor twee personen in een van de luxe Hilton suites. De te winnen prijs houdt in:

Eén overnachting voor twee personen in een suite inclusief champagne-ontbijt op een vrijdag- of zaterdagnacht naar keuze tussen 1/7/2009 en 31/8/2009 op basis van beschikbaarheid.

De winnaar wordt door middel van loting bepaald en bekendgemaakt op Vrouw.nl vanaf 1/6/2009.

Smakelijk en Sweet dreams!