Shocking: jongen filmt Uber-chauffeur die oraal bevredigd wordt door een prostituee

De maatschappij door Annelot

De Amerikaanse Manuel, had dit weekend wel zo’n beetje het meest ongemakkelijke Uber-ritje van zijn leven. Nadat hij instapte kwam hij er namelijk achter dat er ook een nogal aangeschoten prostituee meereed. Zij zat naast de chauffeur en begon deze tijdens het rijden opeens te zoenen. En alsof dat nog niet genoeg, begon ze hem daarna ook nog oraal te bevredigen.

In eerste instantie dacht Manuel dat de vrouw misschien familie van de bestuurder was, hij had namelijk geen gedeelde Uber-rit. Maar al snel werd duidelijk dat de twee heel andere plannen hadden.

Manuel besloot het voorval te filmen en publiceerde het op Snapchat. Op de beelden is te zien dat de chauffeur flink aan het genieten is van zijn bijrijder. Hij zoent haar gretig terug terwijl hij ondertussen zijn ogen op de weg probeert te houden. Manuel begint flink te schelden en roept dat de chauffeur moet stoppen. Toch blijft hij gewoon doorrijden en even later zie je het hoofd van de prostituee omlaag, naar de schoot van de chauffeur buigen. Ondertussen hoor je de radio op de achtergrond.

Als verontschuldigen heeft Uber de jongen een tegoedbon van 10 dollar, omgerekend 8,50 euro gegeven. Ook heeft hij de rit vergoed gekregen. Uber heeft ook laten weten dat ze de bestuurder uit hun bestand hebben gehaald en het voorval verder gaan onderzoeken.

Lees ook: 7 feiten over vreemdgaan die te bizar voor woorden zijn