Sprankelen met Coebergh Sparkle

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Ruim 6 miljoen consumenten, zijn op zoek naar een alternatief voor bier. Een licht alcoholisch, verfrissend en dorstlessend drankje. En de meeste consumenten die hier naar zoeken zijn... vrouwen. Geen wonder dus, dat bij de persrelease van het nieuwste drankje van Coebergh uitsluitend vrouwen waren uitgenodigd. In een hip zaaltje bij restaurant Le Garage, 'En Pluche', worden de vrouwen ontvangen met cocktails. Al nippend babbelen we een eind weg, nieuwsgierig om ons heen kijkend in de rood verlichte zaal.

De gastvrouw van de avond was nog in geen velden of wegen te bekennen, maar dit veranderde al snel. De - in eerste instantie als goochelkist ingeschatte - doos barstte open en daar stond ze. In een strak rood pak, versierd met diamantjes en een gigantische blonde kroespruik. Gigi Ravelli, met een prachtige vertolking van een 'echte Coebergh-vrouw'. Heerlijk hilarisch en verrassend origineel. De champagneglazen werden volgeschonken en uitgedeeld, en er moet gezegd worden: Coebergh Sparkle drinkt heerlijk weg!

Coebergh Sparkle is een verfrissende drankje, samengesteld uit rode vruchten en een mix van de beste mousserende wijnen uit Europa. Deze wijnen zijn geselecteerd op hun frisse en fruitige karakter. Het drankje leent zich bij uitstek voor een zonnig terras met vriendinnen of een gezellige ladies night thuis.


Vanaf 1 juni is Coebergh Sparkle verkrijgbaar in de supermarkt, de slijterij en diverse horecagelegenheden. Een fles van 0,75 liter heeft een adviesprijs van ¤7,99.