Actie: Win ‘The curious case of..'

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Beleef het grootse verhaal over een niet zo gewone man, de mensen die hij ontmoet, de plaatsen die hij ontdekt, de liefde die hij vindt en het geluk en de romantiek die de tand des tijds weten te doorstaan. The Curious Case of Benjamin Button is een epische reis door de tijd, een aangrijpend verhaal over het plezier van leven, het verdriet van dood en liefde die alles overstijgt.

Een leven verfilmd in 165 minuten, dit deed regisseur David Fincher (Zodiac, Fight Club) op een zeer succesvolle manier. De film ontving 13 nominaties voor een Academy Award en won in de categorieën Beste Visual Effects, Art Direction en Make-up. De ware sterrencast bestaat uit Brad Pitt, Cate Blanchett, de voor een Academy Award genomineerde Taraji P. Henson (Hustle & Flow), Academy Award winnaar Tilda Swinton (Michael Clayton) en Julia Ormond (Legends of the Fall). Bekijk hieronder exclusief beeldmateriaal van de film:© 2009 Warner Bros. Entertainment Inc. and Paramount Pictures Corporation. All rights reserved.

Digitale kopie

De Blu-ray versie van The Curious Case of Benjamin Button is voorzien van een digitale kopie. De consument krijgt toegang tot deze files via een autorisatiecode op de speciale Warner website. De gratis kopie van de film kan op PC en digitale mediadragers als een MP4-speler worden afgespeeld. Zo biedt Warner Home Video iedereen de mogelijkheid de content overal beschikbaar te hebben.

WIN!

Vrouw.nl mag drie keer de dvd weggeven van the Curious Case of Benjamin Button.

Mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Benjamin Button" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot donderdag 18 juni 2009 tot 09.00 uur.


Curious Case Of Benjamin Button, The
Brad Pitt