Welkom: 3 engeltjes, Marjon-Monique-Marit

De maatschappij door Redactie Ze.nl
'Tijgeroog bevat een positieve energie die vertrouwen biedt en de kans op succes vergroot. Hij wijst op de noodzaak bepaalde zaken op een praktische, nuchtere manier te benaderen. Begin bij het begin en werk vandaar uit verder. Tijgeroog geeft duidelijk aan dat u niet alles alleen moet proberen. Iedereen heeft hulp en advies van anderen nodig: deze steen geeft aan dat u in groepsverband moet toewerken naar een gemeenschappelijk doel.'

En deze magische uitleg klopt helemaal met waar vrOuw.nl nu staat. Want tijdens datzelfde overleg realiseerde ik me dat ik al een tijd niet meer alleen op kantoor ben en dat wij zowaar een echt team zijn geworden, stapje voor stapje, beetje bij beetje en puur op gevoel! Drie prachtige vrouwen die volledig (en op vrijwillige basis) hebben gekozen om voor hun passie te gaan, vrouwen die de sfeer die ik zo graag wil uitstralen aanvoelen en dat ook uitdragen.

Monique, Marit en Marjon, drie engeltjes met hetzelfde doel, en dezelfde visie. Daar waar de een journalistiek super onderlegd is en continu bezig is met vernieuwing, blinkt de ander uit in beeld & vormgeving en is weer een ander een waanzinnig organisatietalent. En samen vormen wij nu de hoofdredactie. Toen Marit deze foto’s zag zei ze: ‘We lijken wel zusjes!’ en zo voelt het ook.

Vanaf nu zal een van ons elke week deze Welkom schrijven. Ieder op haar eigen manier, vanuit haar eigen kracht.

Welkom!




Marjon-Monique-Aviola-Marit

Foto's: Marielle van den Bosch