En de droomdate met Johnny de Mol gaat naar...

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Vorige week vrijdag luidden we je weekend in met wel héél leuk nieuws: je kon een date winnen met niemand minder dan Johnny de Mol! Als je jezelf al helemaal zag zitten met deze lekkere vent, hebben we minder goed nieuws voor je. 
 
Dé ultieme zwembaddate met een van de knapste televisiepresentatoren is inmiddels voor een bizar hoog bedrag vergeven. Een schamele troost als je net buiten de boot bent gevallen: de date met Johnny komt in ieder geval bij de juiste persoon terecht. Jan van Goch uit Rotterdam telde maar liefst 1016 euro voor veilingsite VakantieVeilingen neer, zodat hij zijn 9-jarige zoontje de verrassing van zijn leven kan geven. Hoe lief is dat! 
 
Bron
 
Downsyndroom 
De hoogste bieder legde dit bizarre bedrag neer voor zijn zoontje omdat het jochie het syndroom van Down heeft. De vader wil hem graag de dag van zijn leven geven, en met wie kan dat nu beter dan met Johnny? Dat snappen wij wel! Samen met zijn moeder wordt het ventje binnenkort helemaal in de watten gelegd. In een luxe villa mét zwembad kan het tweetal genieten van een verwendagje samen met de televisiepresentator. Hoe verdiend is dat?!
 
Perfecte besteding
VakantieVeilingen onderzocht met welke BN’er we het liefste een dagje zouden willen doorbrengen. Bij zowel mannen als vrouwen kwam Johnny de Mol als grote favoriet uit de bus. Lekker met Johnny relaxen bij een luxe villa, dát was de ultieme lentedroom. Dat geldt ook voor Jan van Goch en zijn gezin. De date leek hem het perfecte cadeau voor zijn zoontje. Het hoge bedrag dat de man heeft besteed komt ook nog eens heel goed terecht, want VakantieVeilingen geeft het volledige bedrag aan een goed doel voor kinderen met het syndroom van Down. 

Vindt jij dat de ultieme zwembaddate goed is terecht gekomen?