Herkenbare types in elk hip koffietentje

De maatschappij door Elsemieke
Wanneer we weer eens zuchtend in de rij staan voor die dagelijkse stoot cafeïne vallen altijd dezelfde mensen op. Van de chagrijnig kijkende hardcore koffiedrinkers tot de ‘skinny soja latte’ bitches, je vindt ze in elk koffiezaakje. 
 
Koffie, you love it or you hate it. Wij houden ervan, en dan het liefst mét schattig patroontje op de schuimkraag. Is nog hartstikke hip ook. Zo denken meer mensen erover. Dit zijn de types koffiedrinkers die je in dat leuke tentje op de hoek zult tegenkomen. 
 
 
De hardcore koffiedrinker
Dit zijn de echte cafeïneverslaafden onder ons. Geen poespas, romige schuimkragen of ingewikkelde figuurtjes, gewoon zwarte koffie puur sang. Deze drinker geniet van de smaak en de cafeïne boost. Respect hoor!
 
De hipster
Dit zijn de modebewuste koffiedrinkers die altijd hét hippe nieuwe drankje bestellen, maar toch een poging doen op hun lijn te liggen. 'Mag ik een skinny soja latte, glutenvrij?’ 
 

Bron
 
De warme choco verslaafde
Dit is het type dat door vrienden wordt meegesleept naar een hip koffiezaakje. Maar eigenlijk lust hij helemaal geen koffie. Dan maar een hot chocolate! Wel met extra slagroom natuurlijk. 

De espresso drinker
Dit is een gevalletje ‘I ain’t got time for this’. Een espresso drinker heeft duidelijk te weinig uren op een dag en probeert dit te compenseren door een paar shots per dag te drinken.  
 
De cafeïnevrije junkie 
Deze persoon is verslaafd aan de smaak van koffie, maar wil graag afkicken van al die cafeïne. Wow, serieus, hoe sleept zo iemand zichzelf ’s ochtends uit bed? Wij zijn jaloers!
 

De suikerverslaafde
Dit typetje is altijd op zoek naar een nieuwe snack. Even een koffietje to go, doe daar ook maar een flink stuk red velvet cake bij. Jum!

In welk type herken jij jezelf?