Mijn mening: Ongeneeslijk bestaat niet

De maatschappij door Redactie Ze.nl
Mijn mening: 'Ongeneeslijk bestaat niet - God is de grootste arts'

'Hulp en genezing langs geestelijke weg; de sleutel voor de gezondheid van morgen'

Soms vraag ik me wel eens af: 'Waar zouden wij zijn wanneer ik deze eenvoudige leer niet had gevonden?' Ik was destijds 34 jaar en al zeven jaar op zoek naar genezing in het alternatieve circuit, omdat mijn behandelende artsen (neuroloog en orthopeed) in 1984, ik was pas 27 jaar, tegen me zeiden: 'ongeneeslijk, daarmee moet je leren leven'. Na vele jaren was eindelijk een diagnose gesteld 'Spina Befida Occulta' (verborgen inwendige open rug). Deze aangeboren rugafwijking bezorgde me sinds mijn puberteit vele rugpijnen en beperkten mijn bewegingsapparaat. Fysiotherapie, heilgymnastiek, massages en warmtebestralingen waren vele jaren onderdeel van mijn dag. Pijnstillers slikte ik als waren het snoepjes. Op mijn 27ste verergerden de pijnen en kreeg ik zelfs verlammingsverschijnselen na een zware geboorte van mijn eerste kindje. Ik had krachtsverlies in linker arm en been, sleepte het been achter me aan en de baby kon ik niet uit bed tillen of in bad doen. Ik had hulp nodig van familie.

Door de zware geboorte had ik ook nog last van aambeien. Ontstekingen van keel, neus- en voorhoofdholtes en blaas waren vele jaren eerder normaal dan uitzondering. Dat alles was nog niet genoeg, er kwam nog een cyste in een borst met enorme pijnen bij en bloedingen.

Ik ging voor het eerst op zoek bij alternatieve genezers. Een iriscopist vertelde mij dat mijn lichaam vergiftigd was door de vele medicamenten die ik sinds mijn jeugd had geslikt. Andere alternatieve therapieën en homeopathische middelen hielpen wel en gaven verlichting, maar het was steeds voor korte tijd en de rugpijnen en ontstekingen kwamen steeds terug. Ik gaf veel geld uit om gezond te worden, maar op een dag vroeg ik mij toch af: 'hoe moet dat verder, hoe lang kan ik dit nog trekken?'

Echter ik had een sterk geloof en bad God om hulp in het vertrouwen dat er toch nog wel ergens hulp te vinden zou moeten zijn, zodat ik gezond kon worden.

In oktober 1991 las ik een klein agendabericht in een plaatselijk weekblad met de tekst: 'Gezondheid is niet te koop! Ongeneeslijk bestaat niet God is de grootste arts.
Lezing over hulp en genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning.'

Degene die ik belde voor informatie zei nog: Mij hoeft u niet te geloven, maar Bruno Gröning zei: 'overtuigt u zich van de waarheid van mijn woorden'. De persoon sprak mij op dat moment het meeste aan met zijn woorden: 'het kost u niets, het kost u slechts een avond van uw tijd'.

Het was alsof een nieuwe wereld voor mij open ging. 'Kost u niets?? Bestaat dat dan nog? Ik dacht dat alleen de zon gratis op komt.' Waar ik al zoveel geld had uitgegeven aan alternatieve therapieën, intussen ook voor mijn man die ischias aanvallen had en onze dochter die cara had en allergisch was voor koemelk, wol en huisstof.

Door de diagnose 'ongeneeslijk' had ik niets te verliezen en zo leidde dit telefoongesprek ertoe dat ik die bewuste avond in oktober 1991 naar die informatieve lezing ging en ik ingeleid werd in de leer van Bruno Gröning. Ik hoorde over een oeroude kennis, hoe ik zelf een kracht uit de kosmos kon opnemen via Bruno Gröning, als de transformator van de Goddelijke kracht. Hij noemde deze kracht de 'heilstrom'. Ik kreeg te horen hoe ik mijn lichaam, net als een accu, weer dagelijks 2x per dag op kon laden door een geopende lichaamshouding aan te nemen, de handen geopend op de bovenbenen te leggen, aan iets moois te denken en in gedachten al mijn zorgen, ziektes en nood afgeven. Alles in een denkbeeldige vuilniston kon gooien die Bruno Gröning geestelijk mee zou nemen. Kinderlijk eenvoudige woorden, die zowel kinderen, jongeren en mensen tot op hoge leeftijd kunnen toepassen. Een kind kan de was doen!

Ik kon die avond slechts huilen, mijn hart opende zich en ik kon geloven en aannemen dat de woorden die gesproken werden de waarheid waren. De mensen die over hun genezing vertelden waren 'puur'. Er kwam een herkenning en innerlijk weten, gevonden te hebben wat ik onbewust al jaren wist en zocht. Een gevoel van 'thuisgekomen' te zijn. Hier was een hogere macht aan het werk, die met het verstand niet te bevatten was.

Enkele weken na deze avond had ik geen pijnen meer in mijn rug, ik kon plotseling weer alles wat voordien niet meer ging. Ook de ontstekingen, aambeien, cyste en bloedingen verdwenen binnen enkele maanden door het dagelijks opnemen van die 'Heilstrom'. Ik was weer vol kracht en energie. Sindsdien heb ik geen medicamenten meer nodig gehad en mijn artsen kennen me al vele jaren niet meer. Ik ben een ander mens geworden, ben gelukkig en heb weer vertrouwen in de toekomst, want zelfs in financiële situaties en bij het vinden van werk helpt het. Bruno Gröning zei hierover: 'Slechts 5% van mijn kunnen zijn de genezingen, de rest (dus 95%) is veel, veel meer'.

Toen ik dit alles aan eigen lichaam mocht beleven en de waarheid van de woorden van Bruno Gröning begreep, wilde ik vanuit grote dankbaarheid en innerlijke opdracht meehelpen in deze inmiddels wereldwijde Bruno Gröning-Vriendenkring, om deze leer door te geven, opdat alle mensen die nog zoekende waren, in nood en ellende, depressief, verslaafd, chronisch of ongeneeslijk ziek ook gezond en gelukkig kunnen worden.

Dit is voor mijn man en mij de drive om ons, als ereambt, al tien jaar als leiding van de Bruno Gröning-Vriendenkring in Nederland in te zetten. Er zijn in Nederland in ruim 40 steden groepen waar deze leer 3-wekelijks wordt doorgegeven. Meer informatie, data en locaties via het contactformulier website www.bruno-groening.org/nederlands of bij mij persoonlijk tel. 0475-326068.

Op zaterdag 20 en zondag 21 maart worden er diverse lezingen over de leer van Bruno Groning gehouden.