Wild FM geeft vandaag echtscheiding weg

De maatschappij door Redactie Ze.nl
Trouwen op 12-12-12? Dat is zó last season. Radiozender Wild FM geeft namelijk vandaag (op 12-12-12 inderdaad) een echtscheiding weg! Vanmiddag wordt op de zender de winnaar bekend gemaakt.

De radiozender betaalt de kosten voor de rechtbank en het bedrag dat het (ex-)koppel kwijt is aan mediators. Deze bemiddelaars zijn behoorlijk prijzig. Dit kan namelijk oplopen tot vele duizenden euro's. Goede deal dus! Mensen die in een vechtscheiding liggen maken geen kans op de prijs, ze financieren geen scheiding die meer dan een jaar duurt en in de tonnen loopt.Om kans te maken op de scheiding kon je een mailtje of sms'je sturen naar het radiostation waarin je vertelde wat je als eerste zou doen als je weer officieel single bent. Deze verhalen werden vanochtend uitgebreid besproken tijdens de populaire Anthony, Dyantha & de WILD FM Ochtendshow. Vanmiddag wordt samen met een mediator van easyechtscheiding.nl de winnaar van de echtscheiding bekend gemaakt.

Er kwamen gemengde reacties op de actie, zo werd er bijvoorbeeld gezegd dat de radiozender dit alleen zou doen om media aandacht te verkrijgen. Anthony Timmers van Anthony, Dyantha & de WILD FM Ochtendshow gaf aan ons een reactie: ?Ik zal niet ontkennen dat je van tevoren weet dat je aandacht krijgt, zowel positief als negatief. Maar dit soort onderwerpen worden op Wild FM veel besproken en zo?n actie is dan een heel logisch gevolg. Bovendien is het juist leuk om op zo?n datum niet te doen wat iedereen doet, maar dat je het tegenovergestelde probeert op te zoeken.?

Ben je benieuwd? Luister dan online naar Wild FM via wildfm.nl!

Wat vind jij van deze actie van Wild FM?