STOP AIDS NOW!

De ArtBag van STOP AIDS NOW! heeft zichzelf in de afgelopen jaren bewezen, in totaal is er meer dan één miljoen euro binnengehaald voor de wereldwijde aidsbestrijding! De ArtBag is dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken, een stevige tas met een schitterend kunstwerk, compleet met sleutelhanger in de vorm van het rode lint (symbool voor de aidsbestrijding).

Modeontwerpers Viktor & Rolf, tekenaar Dick Bruna, fotograaf Carli Hermès en kunstenaar Clemens Briels hebben hun werk belangeloos beschikbaar gesteld en de volledige opbrengst van de actie komt ten goede aan aidsprojecten in ontwikkelingslanden.

Afbeelding verwijderd door redactie

De ArtBags zijn vanaf 26 november voor 5 euro te verkrijgen bij o.a. de Bijenkorf, BRUNA, Fair Trade Shops, FORECAST, Cinderella schoenen en Esprit.

Afbeelding verwijderd door redactie

Bekende Nederlanders verkopen de ArtBag. Op zaterdag 26 november kun je in de Bijenkorf Amsterdam van 11.00 ? 17.00 de ArtBag kopen uit handen van jouw favoriete Bekende Nederlander zoals o.a. Tanja Jess, Hennie Huisman, Joop Braakhekke, Tatjana Simic, Patrick Martens, Yvonne Kroonenberg en Henk-Jan Smits!
Kijk hier hoe laat de BN'ers op 26 november in de Bijenkorf zijn.

Op 1 december is het Wereld Aids dag. Tijd om weer eens stil te staan bij deze slopende ziekte. Wie denkt dat Aids inmiddels de wereld uit is, heeft het goed mis. Wereldwijd is het aantal mensen met een HIV-infectie in 2005 gestegen tot een historisch record. Eind 2005 leven er 40,3 miljoen mensen met HIV. Alleen al in West-Europa zijn in er 720.000 mensen besmet met het HIV virus en overleden er 12.000.

Het Aids Fonds is er voor iedereen die met hiv/aids of de gevolgen daarvan te maken heeft of kan krijgen. De bestrijding van aids, de belangenbehartiging en ondersteuning van mensen met hiv/aids en de financiering van wetenschappelijk onderzoek zijn belangrijke taken van het Aids Fonds. Het geld dat hiervoor nodig is, komt voor een groot deel uit fondsenwervende activiteiten. Steun het Aids Fonds door donatie op giro 8957.


www.aidsfonds.nl
www.stopaidsnow.nl
www.wereldaidsdag.nl