Beauty Budget Tips

Het voordeel van deze beauty budget tips: de meeste benodigdheden heb je gewoon in je koelkast, voorraadkast of fruitmand liggen! Waarom zou je het niet eens proberen?


Roos
Last van die vervelende witte schilfertjes op je schouders? Veel anti-roos shampoo?s moet je blijvend gebruiken als je wilt dat het wegblijft.
Was je haar één of twee keer per week met het sap van een citroen en laat dit even intrekken. Vervolgens goed uitspoelen.

Droge, gevoelige huid

Een echt puur natuur product voor de huid is honing. Koop eens niet de kant en klare zakjes met maskers, maar smeer eens echte honing op je gezicht. Het is misschien een beetje plakkerig, maar je huid voelt daarna aan als een babybilletje! Gebruik het gewoon als een normaal masker en laat dit 15 minuten intrekken. Spoel goed af met lauw water.

Afbeelding verwijderd door redactie

Make up remover

Is je make-up remover op en zijn de winkels dicht? Met (olijf)olie (goed gezicht wassen daarna) of gewone melk verwijder je ook je make-up prima!
Let op dat je je ogen niet te vaak met olie schoonmaakt. Je kunt door te vaak olie te gebruiken oogontsteking krijgen.

Cellulites

Wel eens de verpakking van je favoriete anti-cellu lotion gelezen? In bijna al deze cremes zit cafeine. Scrub je sinaasappelhuid eenmaal in de week met koffie en het zou als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Puistjes

Een glimmend puistje droogt 's nachts uit als je hier voor het slapen gaan een likje tandpasta op smeert.

Glanzende lokken

Gooi die dure glanssprays en shampoo's maar weg. Eventjes doorbijten, spoel je haar elke dag met koud water na en als je dat niet durft... bier werkt ook!

Mascara

Oeps.. Je mascara is echt aan vervanging toe maar je hebt geen geld voor een nieuwe en je wimpers hebben echt een krulboost nodig. Zet de roller even in een glas warm water en je kunt je mascara nog eens gebruiken.

Meer tips op:

www.omaweetraad.com

www.purecuteness.com/beautytipsnl.htm


Heb jij dé beautytip die ook nog eens vriendelijk is voor de portemonee? Laat jouw tip achter op het forum!