29 mei: Viva la Donna

Corinne richtte in 2005 Viva la Donna op, een organisatie die activiteiten ontwikkelt om Wellness-Projecten voor vrouwen met kanker te realiseren. Onder andere met een Nationale Verwendag waarop beautycentra, schoonheidssalons en sauna's hun deuren kosteloos opstellen om deze vrouwen een bijzondere dag geven. Dit jaar vindt Viva la Donna-dag plaats op 29 mei op diverse locaties door het hele land.

Viva la Donna is ontstaan vanuit de persoonlijke ervaringen van Corinne de Haas als kankerpatiënt. Door de verwenbehandelingen die zij zichzelf tijdens deze moeilijke periode in haar leven gunde, veranderden haar uiterlijk én gemoedstoestand. Massages en persoonlijke verzorging maakten een wereld van verschil in haar genezingsproces. Door die persoonlijke aandacht kon ze de zware behandelingen in de strijd tegen kanker vaak veel beter aan.

Vrouwen met kanker doen er vaak alles aan doen om hun gezin, partner, baan en familie in deze moeilijke periode te ontzien. Voor ontspanning is er soms financieel of qua tijd geen ruimte. Viva la Donna wil voor deze groep vrouwen graag iets doen: een warm gebaar en een meer dan welkom lichtpuntje in een zware tijd... Door het organiseren van speciale Viva la Donna Benefiet Shopping Middagen en de verkoop van modeaccessoires bouwt Viva la Donna een financieel potje op om deze Wellness-projecten te realiseren.

Kijk voor meer informatie over dit hartverwarmende initiatief op www.vivaladonna.nl